Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο βάθρο των Αμερικάνικων Βραβείων Μόδας η super star του τένις, Σερένα Γουίλιαμς

Στο βάθρο των Αμερικάνικων Βραβείων Μόδα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα κατακτήσει τον τίτλο του «Fashion Icon» στην πολυαναμενόμενη φετινή τελετή αρχές Νοεμβρίου

H 42χρονη πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς θα κατακτήσει την κορυφαία διάκριση του «Fashion Icon» στα καθιερωμένα Βραβεία Μόδας CFDA 2023 στις 6 Νοεμβρίου στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Είναι η πρώτη αθλήτρια που θα λάβει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς έβαλε αναπάντεχα looks στα γήπεδα αντισφαίρισης παραμερίζοντας τις συνηθισμένες αθλητικές εμφανίσεις, ενώ πλέον διαθέτει το δικό της label. Ποιος δεν θυμάται τα custom φορέματα της Nike με τούλινες φουστίτσες στους αγώνες της;

«Διασκέδασα τόσο πολύ μαθαίνοντας το στυλ μου και επιτρέποντάς του να αλλάζει καθώς η ζωή μου εξελισσόταν, αλλά πάντα κρατούσα ένα πράγμα αληθινό: Η μόδα είναι για όλους, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη φυλή ή το εισόδημά σου. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, χρησιμοποιούσα τη μόδα ως διέξοδο έκφρασης» δήλωσε η ίδια. Mε την εταιρεία της S by Serena εξελίχθηκε πλέον σε businesswoman αξιοποιώντας τη δόξα της ως βετεράνος super star τενίστρια. Επιπλέον έγινε πρότυπο γυναικεία ενδυνάμωσης αλλά και γυρίστηκε ταινία για τη ζωή της. 

Εμφανίσεις της στο Met Gala

Εμφανίσεις της στο Met Gala

Ο ανατρεπτικός σχεδιαστής Thom Browne, πρόεδρος του CFDA, σχολίασε την διάκριση, ως εξής: «Η Σερένα είναι ένας από τους πιο εμπνευσμένους ανθρώπους στον κόσμο. Μία πραγματική προσωπικότητα, είδωλο του αθλητικού κόσμου. Εκπροσωπεί το μεγαλείο στο υψηλότερο επίπεδο, φέρνοντας τη μόδα σε έναν άλλο κόσμο για ένα άλλο κοινό, μένοντας πάντα πιστή στον εαυτό της, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι το απόλυτο παράδειγμα ατομικότητας και μοναδικότητας σε ό,τι κάνει».

Διαβάστε στο sportin.gr 

Ειδήσεις Τώρα

Το Μιλάνο γιορτάζει τα «Serpenti» της Bulgari, εκεί απαστράπτουσα, η Μαρία Ολυμπία

Kέιτ Μίντλετον: «Διαφορετική» με πλεκτό σύνολο, υπέκυψε κι αυτή στο γαλλικό label Sezane

Κίνημα make up free; Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο πλευρό της αμακιγιάριστης Πάμελα Αντερσον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View