Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κίνημα make up free; Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο πλευρό της αμακιγιάριστης Πάμελα Αντερσον

Κίνημα make up free; Η Σκάρλετ Γιόχανσον...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η παρουσία του αλλοτινού sex symbol στο Παρίσι έχει ξεσηκώσει πολλές συζητήσεις, κυρίως στην Αμερική

«Είναι ένα δυναμικό μήνυμα» σχολίασε η αμερικανίδα star Σκάρλετ Γιόχανσον για τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της Πάμελα Αντερσον στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Το αλλοτινό είδωλο του Baywatch και του Playboy, αποφάσισε να απαλλαγεί από τον τίτλο της σεξοβόμβας υιοθετώντας natural και make up free looks. Σε όποια events παρευρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν τελείως αμακιγιάριστη στα 56 της χρόνια. Πολλά περιοδικά ασχολήθηκαν με αυτή την αναπάντεχη στροφή της και τα δημοσιεύματα ήταν απανωτά. Ανάμεσα στις συναδέλφους της που εκτίμησαν το παράδειγμά της ήταν λοιπόν και η Γιόχανσον, η οποία επίσης έχει προβληθεί ως σύμβολο αισθησιασμού στη διάρκεια της καριέρας της. Και προφανώς δεν επιθυμεί να καταπιέζεται από προσταγές κανενός συστήματος, όσον αφορά στην ταυτότητα της εικόνας της.

 

«Νομίζω ότι είναι σίγουρα διαφορετικό να βλέπεις μια γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, να πηγαίνει σε μια επίδειξη μόδας ή σε μια μεγάλη εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ. Είναι απλά πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είναι ένα δυναμικό μήνυμα για τις γυναίκες να το βλέπουν αυτό, είτε ακολουθούν το παράδειγμα είτε όποιο είναι το αποτέλεσμα, στο πνεύμα της εποχής. Είναι ισχυρό για τις γυναίκες να βλέπουν άλλες γυναίκες να απορρίπτουν τα καθιερωμένα κλισέ ομορφιάς» υπογράμμισε.

Μάλιστα, μνημόνευσε το δικό της πρόβλημα ακμής στην εφηβεία. Αφηγήθηκε μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της, The Island, το 2005, όταν οι ατέλειες της επιδερμίδας της έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ του συνεργείου. «Συζητούσαν στο πλατό  για το φωτισμό και την απόκρυψη της κακής επιδερμίδας μου. Η συζήτηση ήταν μεταξύ του σκηνοθέτη και του μακιγιέρ, του κινηματογραφιστή και του φωτιστή. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο, τόσο ταπεινωτικό» ανέφερε.

Η ίδια η Πάμελα Αντερσον έχει εξηγήσει πάντως την αλλαγή της. «Δεν ξέρω, κάτι μου ήρθε και ντύθηκα με αυτά τα όμορφα ρούχα και σκέφτηκα: Δεν θέλω να ανταγωνίζομαι τα ρούχα. Δεν προσπαθώ να είμαι το  ωραιότερο κορίτσι στο δωμάτιο. Αισθάνομαι ότι είναι απλά ελευθερία. Είναι μια απελευθέρωση. Η μητέρα μου, μου είχε πει: Κάποια στιγμή δεν θα θέλεις να βάζεις make up στο δέρμα σου. Αν όλες κυνηγάμε τη νεότητα και όλα όσα πρεσβεύουν τα περιοδικά, θα απογοητευτούμε και ενδεχομένες θα νιώσουμε θλίψη. Νιώθω μια γυναίκα της ηλικίας μου και για να ανταποκριθώ στο ρόλο του μοντέλου έχω όλων των ειδών τις επιλογές».

Ειδήσεις Τώρα

Ζara Home: Ζήτω η σύγχρονη βραζιλιάνικη αρχιτεκτονική και το εμβληματικό Casa de Canoas

Kέιτ Μίντλετον: «Διαφορετική» με πλεκτό σύνολο, υπέκυψε κι αυτή στο γαλλικό label Sezane

Vera Wang Bride 2024: Η βασίλισσα των νυφικών μας ξελογιάζει με νέες προσταγές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View