Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σερένα Γουίλιαμς: Το outfit του αντίο και τι έγραψαν συγκινημένες Μισέλ Ομπάμα και Οπρα

Σερένα Γουίλιαμς: Το outfit του αντίο κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διάλεξε αμφίεση της Nike τύπου καλλιτεχνικό πατινάζ, την αποκάλεσαν ηρωίδα και θρύλο

Συνταρακτική και αποθεωτική η αποχαιρετιστήρια εμφάνιση της tennis star Σερένα - Γουίλιαμς στο US Open. Στον απόηχο αυτής της πολύκροτης στιγμής, απασχόλησε όχι μόνο η έκβαση του αγώνα και οι δηλώσεις της μεγάλης αμερικανίδας πρωταθλήτριας, αλλά και η ιδιαίτερη εικόνα της Σερένα καθώς και τα μηνύματα που της έστειλαν δυο δυναμικές μαύρες κυρίες, η Μισέλ Ομπάμα και η Οπρα Γουίνφρει.

Είναι δεδομένο πως η Σερένα άλλαξε το βεστιάριο του τένις επιτρέποντάς του να κλέψει στοιχεία από το stage, το χορό, το πατινάζ. Eίχε τολμήσει διαφάνειες,τούλι, λεοπάρ και ολόσωμη φόρεμα catsuit στο γήπεδο. Διατηρούσε μια κατάδική της σχέση με τη μόδα οπότε είχε φροντίσει στο τελευταίο της παιχνίδι να είναι αξιομνημόνευτη.

Η μαύρη στολή της ήταν εμπνευσμένη από το καλλιτεχνικό πατινάζ και είχε στολιστεί με κρύσταλλα Swarovski όπως και τα αθλητικά παπούτσια Nike που φορούσε. Συγκεκριμένα στο επάνω μέρος είχε κορμάκι με μπούστο σε κατάληξη V, διακοσμημένο με πετράδια τα οποία αναφέρονταν στο βραδινό ουρανό. Η φούστα της είχε έξι αέρινα στρώματα  αντιπροσωπεύοντας όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει στο US Open (το τελευταίο ήταν το 2014). Τα παπούτσια διέθεταν επάνω το λογότυπό της «SW» ενώ το δεξί παπούτσι έγραφε «Queen» και το αριστερό «Mama» με σύμβολο μια καρδιά. «Είναι τόσο άγριο και τόσο τρελό», είπε η 41χρονη Williams σε ένα βίντεο του TikTok. «Δεν έχω φορέσει ποτέ καλύτερα παπούτσια για το Open». Αντίστοιχα είχε ντυθεί και η κορούλα της Ολυμπία.

«Το να δουλεύω με τη Σερένα ήταν μια περιπέτεια. Κάθε φορά που ετοίμαζα ένα σχέδιο από τη Nike περίμενα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, η προσδοκία αυτή μπου πρόσφερε μια δημιουργική ελευθερία που με έκανε καλύτερο. Στο US Open ήθελε ένα φόρεμα να μείνει αξέχαστη, η λέξη- κλειδί ήταν iconic» είπε στο Harpers Bazaar ο Carly Ellis, lead apparel designer  της Nike.

Διαβάστε στο sportin.gr

«Συγχαρητήρια στην απίθανη καριέρα σου. Πόσο τυχεροί υπήρξαμε να μπορούμε να παρακολουθούμε ένα νεαρό κορίτσι από το Compton να μεγαλώνει και να γίνεται μία από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Είμαι τόσο περήφανη για σένα, φίλη μου και ανυπομονώ να δω τις ζωές που θα συνεχίσεις να μεταμορφώνεις με τα ταλέντα σου», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα στο Twitter.

 «25 χρόνια. Πρωταθλήτρια. Ηρωίδα. Θρύλος για πάντα», έγραψε στη λεζάντα παλιάς φωτογραφίας της Σερένα η κατασυγκινημένη Οπρα Γουίνφρει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View