Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Με τον «Τυχαίο Θάνατο ενός αναρχικού» έκλεισε η ενότητα των θεατρικών παραστάσεων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Με τον «Τυχαίο Θάνατο ενός αναρχικού» έκ...

Κατάμεστο ήταν το Θερινό Δημοτικό θέατρο της οδού Ρίτσου & τις 2 βραδιές της παράστασης στις 19 και 20/9/2023 - Πρωταγωνίστησε και χειροκροτήθηκε θερμά ο Πάνος Βλάχος

Η ενότητα των θεατρικών παραστάσεων, μία από τις σημαντικότερες του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας έβαλε τους δικούς της τίτλους τέλους, έχοντας έναν αξιοζήλευτο απολογισμό προσέλκυσης θεατών.

Η αυλαία έκλεισε με την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο, με τον Πάνο Βλάχο, με το κοινό να γεμίζει και τις δύο ημέρες (19 και 20/9/2023) ασφυκτικά το θερινό θέατρο της Πάτρας πλάι από το Παμπελοποννησιακό.

Την παράσταση παρακολούθησαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών, μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ζωγραφικής. Η κ. Γεροπαναγιώτη συνομίλησε και συνεχάρη μετά στα παρασκήνια τον δημοφιλή πρωταγωνιστή του έργου Πάνο Βλάχο.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ 20 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το ανανεωμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας της οδού Ρίτσου έγινε φέτος πόλος έλξης για χιλιάδες θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν είκοσι (20) θεατρικές παραστάσεις, στη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση προσθέτοντας πως «το Δημοτικό Θερινό Θέατρο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς  για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής με την υλικοτεχνική του υποδομή να αποτελεί πλέον παρακαταθήκη για την πόλη καθώς υπάρχει η δυνατότητα το σύνολό της να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία θερινού θεάτρου σε άλλο χώρο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture