Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: «Μου είπε ότι ήταν ορειβάτης και χάθηκε, όχι ότι σκότωσε τον πατέρα του» δηλώνει ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο

Άρτα: «Μου είπε ότι ήταν ορειβάτης και χ...

Τι αναφέρει ο βοσκός για τον πατροκτόνο

«Είμαι ορειβάτης και χάθηκα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου άντρα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του σε έναν βοσκό, ο οποίος έκπληκτος εντόπισε τον πατροκτόνο στην περιοχή Σεργούλα, μέσα στο μαντρί του στην περιοχή της Φωκίδας. 

«Πήγα το πρωί στο μαντρί και βρήκα έναν κύριο μες στον σταύλο μου. Δεν είδα να έχει αίματα. Μου είπε “είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες”. Πήρα τον ξάδερφό μου που είναι στην αστυνομία να έρθουν να τον πάρουν, γιατί δεν ξεκόλλαγε από εκεί, μου ζητούσε φαγητό. Όσο περιμέναμε την αστυνομία, του έδωσα φαγητό. Δεν μου είπε τίποτα, δεν ήξερα όλα αυτά ότι είχαν χαθεί», τονίζει  ο βοσκός για τον πατροκτόνο.  

 Και συνεχίζει: «Όταν βρίσκεις κάποιον ξένο μέσα στο μαντρί σου, πανικοβάλλεσαι. Του είπα “ρε φίλε τί ζητάς εδώ μέσα, ποιος ο λόγος”; Και μου απάντησε “είμαι χαμένος. Είμαι από την Άρτα και είμαι ορειβάτης και έχασα τον δρόμο και έχω τόσες μέρες νηστικός”. Ήρθε η αστυνομία τον έβαλαν στο περιπολικό και έφυγε».

«Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και γεμάτος αίματα»
Την ίδια ώρα η κυρία Ντίνα, η οποία είχε δει τον 38χρονο πατροκτόνο την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους από την Άρτα, αναφέρει:

 «Είχα δει τον γιο την Τετάρτη και ήταν γεμάτος αίματα. Είχα τα ζώα μου και έπιναν νερό στον δρόμο. Πέρασε με το μαύρο αυτοκίνητο και σταμάτησε στην ουσία γιατί ήταν τα ζώα, πήγα να τα διώξω για να περάσει το αμάξι και τον είδα. Ήταν χτυπημένος και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως γίνεται ένας τόσο χτυπημένος να οδηγεί μόνος του. Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και φόραγε και κολλάρο που είχε και αυτό αίματα. Δεν μου μίλησε, δεν γύρισε καθόλου το βλέμμα του προς εμένα. Την Παρασκευή, ο άντρας μου ξαναείδε το ίδιο αυτοκίνητο σχεδόν στο ίδιο σημείο στο Δαφνοχώρι απλά δεν είδε αν ήταν μόνος του μέσα».

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις