Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Με το «Χορωδιακό Αντάμωμα» ξεκινούν οι παράλληλες εκδηλώσεις του Συμποσίου Ζωγραφικής

Πάτρα: Με το «Χορωδιακό Αντάμωμα» ξεκινο...

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στον Πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» με τη συναυλία – Αφιέρωμα στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το Χορωδιακό Αντάμωμα που είναι αφιερωμένο στη λογοτεχνία, στο οποίο συμμετέχουν χορωδίες της πόλης, ανοίγει στις 8.30 το βράδυ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας» τον κύκλο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής.

Στο αντάμωμα παίρνουν μέρος οι χορωδίες Cantelena - junior (Διεύθυνση Χορωδίας Ελένη Παπαδοπούλου), κανταδόροι SANTA MAURA του συλλόγου των  Εν Πάτραις Λευκαδίων (Διεύθυνση Δήμητρα Αψώμοτου), Χορωδία Επτανησίων (Διεύθυνση Χορωδίας: Μέλπω Βικάτου), Χορωδία Συλλόγου Ζαβλανίου (διεύθυνση Μαρία Ιατρίδη), Χορωδία Νηπιαγωγών (διεύθυνση Μαρία Ρέντιτ) και το Ηπειρώτικο Πολυφωνικό Σχήμα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών (διεύθυνση Χορωδίας Μαντώ Κάτσου).

*Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με εκκίνηση από το χώρο του  Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων (πρώην πλαζ ΕΟΤ) η οποία θα καταλήξει στην «Ιχθυόσκαλα», όπου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης».

*Οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ με την πραγματοποίηση στην «Ιχθυόσκαλα» συναυλίας από το μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης».

*Η ετήσια έκθεση όλων των τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων θα ανοίξει τις πύλες της στις 7.30 το βράδυ στην «Αγορά Αργύρη», στην οδό Αγ. Ανδρέου.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ με την πραγματοποίηση στον Πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» συναυλίας – Αφιέρωμα στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο «Μα υπάρχω ακόμα είμαι ακόμα εδώ».

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν ο Διονύσης Τσακνής, η Δήμητρα Παπίου, τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και η Ορχήστρα νυκτών Εγχόρδων « Θανάσης Τσιπινάκης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture