Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Στέφανος Τσιτσιπάς- Λούκας Κλέιν 2-1: Οριακή νίκη μετά από εγκατάλειψη και 1-1 για την εθνική ομάδα στο Davis Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς- Λούκας Κλέιν 2-1: Ορ...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε οριακά μία ήττα σοκ από τον Λούκας Κλέιν και πήρε με ανατροπή τη νίκη με 2-1 σετ [6-7(3), 7-6(5), 4-0 και εγκατάλειψη] στο Καλλιμάρμαρο για να κάνει το 1-1 για την εθνική μας ομάδα κόντρα στη Σλοβακία στο Davis Cup.

Παρότι ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Κλέιν, Νο149 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) εμφανίστηκε πολύ αγχωμένος μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο και επέτρεψε στον Σλοβάκο να βρεθεί λίγους πόντους μακριά από τη νίκη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε την ευκαιρία για μπρέικ και στα δύο σετ, αλλά έχασε όλα τα μπρέικ πόιντ και η αναμέτρηση οδηγήθηκε δύο φορές σε τάι μπρέικ. Εκεί ο Κλέιν πήρε άνετα το πρώτο σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς “απάντησε” στο δεύτερο και έστειλε το ματς σε τρίτο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το έργο του Έλληνα πρωταθλητή έγινε μάλιστα πιο εύκολο, αφού ο Σλοβάκος έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη συνέχεια, με αποτέλεσμα τον… περίπατο του Τσιτσιπά για το 4-0 και την εγκατάλειψη του Κλέιν πριν το 2-1 στα σετ. Έστω κι έτσι όμως, η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Group I του Davis Cup και ισοφάρισε με τη σειρά της σε 1-1, στο τέλος της πρώτης ημέρας των αγώνων. Θα ακολουθήσουν αύριο (17/09) το διπλό με Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη, καθώς και νέο μονό με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports