Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Emmy 2023: Πρώτο το «Succession», 27 υποψηφιότητες για τη σειρά – φαινόμενο της αμερικάνικης tv

Emmy 2023: Πρώτο το «Succession», 27 υπο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δημοφιλέστατες επίσης οι σειρές «The Last of Us», «The White Lotus», «Ted Lasso»

Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 18/9 αναμένεται η μεγάλη γιορτή των βραβείων Emmy, στην οποία διακρίνονται τηλεοπτικές παραγωγές που αγάπησαν κοινό και κριτικοί.

Επικεφαλής στην αναμέτρηση το πολύκροτο οδηγεί «Succession» με 27 υποψηφιότητες,  ενώ ακολουθούν τα σήριαλ «The Last of Us» και «The White Lotus» με 24 υποψηφιότητες και το «Ted Lasso» με 21 υποφηφιότες. Όπως φαίνεται κυρίως «σαρώνει» το πρόγραμμα του δικτύου HBO. Στην απονομή ενδέχεται ο δημοφιλής ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ να προσθέσει ένα ακόμη Emmy στη συλλογή του καθώς το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox Movie» συγκαταλέγεται στις υποψηφιότητες. Η παραγωγή του Apple TV+ κέρδισε 7 υποψηφιότητες τις περισσότερες από κάθε άλλη ταινία ή σειρά μη μυθοπλασίας. Επισημαίνουμε ακόμα τις τρεις υποψηφιότητες του Πέντρο Πασκάλ που ανακηρύχθηκε ο λατίνος ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε έναν χρόνο.

Το ασυναγώνιστο Succesion

 Το Succession πάντως αποτελεί αναμφίβολα το ευνοούμενο παιδί της τηλεοπτικής ακαδημίας. Κέρδισε 5  Emmy υποψηφιότητες στην πρώτη σεζόν, πήγε στις 18 για τη δεύτερη σεζόν και στις 25 για την τρίτη, ενώ τώρα ο τέταρτος κύκλος δείχνει να αρέσει ακόμα περισσότερο!

Μάλιστα έγινε και η πρώτη σειρά που φέτος στην κατηγορία καλύτερου α ανδρικού δραματικού ρόλου πήρε 3 υποψηφιότητες. H υπόθεση εστιάζει στο αμείλικτο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο και επικεφαλής του ομίλου Μέσων Ενημέρωσης Waystar Royco, Λόγκαν Ρόι και τα παιδιά του Κένταλ, Σιβόν, Ρόμαν καθώς διεκδικούν τη διαδοχή της οικογενειακής δυναστείας.

Θεωρείται ένα «διαμάντι» του HBO για την πλουτοκρατία, με απίστευτες σαρδόνιες ατάκες, φοβερές ενδοοικογενειακές ίντριγκες και μοναδικό κλίμα απληστίας και ανταγωνισμού. Οι σοκαριστικές εξελίξεις κάθε τόσο τρελαίνουν τα «μηχανάκια» μέτρησης τηλεθέασης.

Τον Φεβρουάριο του 2023 πάντως, ο δημιουργός της σειράς Τζέσι Αρμστρονγκ δήλωσε στην εφημερίδα The New Yorker ότι το επιτυχημένο τηλεοπτικό πρότζεκτ θα τελειώσει μετά την τέταρτη σεζόν, απόφαση που – όπως ήταν αναμενόμενο – έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς. 

Ειδήσεις Τώρα

Μάργκο Ρόμπι: Το πιο μικροσκοπικό, κατακόκκινο mini dress στο λονδρέζικο after party της Barbie

Pilates Cadillac: Η γυμναστική στην οποία «ορκίζεται» το «it girl» της μόδας, Μαρία Ολυμπία

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View