Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Αναβάλλεται η αποψινή έναρξη των θερινών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης

Πάτρα: Αναβάλλεται η αποψινή έναρξη των ...

Μεταφέρεται για την ερχόμενη Δευτέρα 29/5 όπου θα προβληθεί το φιλμ "Αισθάνομαι Ζωντανός" με τον Μπιλ Νάι στο The Bold Type Hotel στην οδό Γερμανού

Αναβάλλεται λόγω των ασταθών καιρικών συνθήκων η προγραμματισμένη γι’ απόψε Δευτέρα 22/5/2023 έναρξη των θερινών προβολών στο The Bold Type Hotel στην οδό Γερμανού απέναντι από την πλατειούλα Αγ. Γεωργίου, της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης, Ελένης Δάσιου, “Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, για όσους προγραμματίσατε τη σημερινή σας συμμετοχή στην έναρξη των θερινών προβολών, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω ασταθών καιρικών συνθηκών, είμαστε αναγκασμένοι να ματαιώσουμε τη σημερινή εκδήλωση με την προβολή της ταινίας «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η ταινία αυτή τοποθετείται χρονικά στον Β’ Κύκλο των θερινών προβολών, τον Αύγουστο. Το πλήρες πρόγραμμα του Β’ Κύκλου, θα σας ανακοινωθεί περί το τέλος Ιουλίου.

Προς το παρόν θέλουμε να ξέρετε ότι το πρόγραμμα των θερινών προβολών που σας έχουμε αναγγείλει μένει, κατά τα λοιπά, ως έχει, με έναρξη τη Δευτέρα 29.5.2023 και με την ταινία "Αισθάνομαι Ζωντανός" με τον Μπιλ Νάι.

Παρότι δεν πρέπει να χρεωθούμε τις καιρικές συνθήκες, σας ζητάμε συγγνώμη!

Θα τα πούμε με καιρό καλοκαιρινό! Για την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, Ελένη Δάσιου”.

Η ταινία «Living – Αισθάνομαι Ζωντανός» Αγγλικής παραγωγής 2022 και διάρκειας 102 λεπτών, είναι μία εξαιρετική, δραματική ταινία που μεταφέρει το θεατή στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 όπου ένας μοναχικός, τυπικός και μετρημένος δημοτικός υπάλληλος αποφασίζει να ζήσει όσο πιο έντονα μπορεί το χρόνο που του απομένει όταν διαγιγνώσκεται με καρκίνο του στομάχου.

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Ερμάνους.

Με τους: Μπιλ Νάι που προτάθηκε δίκαια για το βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου και τους Έμι Λου Γουντ, Άλεξ Σαρπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture