Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλουν τα Options Cinemas από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Τι προβάλλουν τα Options Cinemas από την...

Στις νέες ταινίες που ξεκινούν να παίζονται είναι το «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη», το παιδικό "Marmaduke" και το κοινωνικό φιλμ με τον Μπιλ Νάι "Αισθάνομαι Ζωντανός"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στα Options Cinemas (πρώην Odeon Veso Mare) στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, θα παίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι παρακάτω ταινίες.

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά

"Living - Αισθάνομαι Ζωντανός"

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Ερμάνους.

Σενάριο: Καζούο Ισιγκούρο. Παραγωγή: Στίβεν Γούλεϊ, Ελίζαμπεθ Κάρλσεν. Παίζουν ο 73χρονος Βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάι στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του όπως λέγεται και οι Έιμι Λου Γουντ, Τομ Μπερκ.

Διάρκεια 102 λεπτά. Διανομή από την Odeon.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε σχεδόν κατά τύχη. Ένα βράδυ, ο διάσημος Ιάπωνας συγγραφέας Καζούο Ισιγκούρο δειπνούσε με τον παραγωγό Στίβεν Γούλεϊ, όταν πέρασε από εκεί ο Μπιλ Νάι για ένα ποτό. Μετά το δείπνο ο Γούλεϊ θυμάται πως ο Ισιγκούρο τον κάλεσε, λέγοντας πως ο Μπιλ Νάι πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας «Ο Καταδικασμένος» του Ακίρα Κουροσάβα, το οποίο θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της ίδιας περιόδου με εκείνη της ταινίας. «Περίμενα όλη μου τη ζωή να αναλάβει κάποιος την βρετανική μεταφορά της κλασικής ιαπωνικής ταινίας “Ο Καταδικασμένος”», είπε ο Ισιγκούρο. «Νομίζω την είδα για πρώτη φορά στην τηλεόραση όταν ήμουν πιτσιρικάς και με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Εν μέρει, λόγω της ιαπωνικής μου καταγωγής, αλλά πέρα απ’ αυτό, πιστεύω πως πάντοτε ζούσα τη ζωή μου με βάση το μήνυμα της ταινίας».

Παρ’ ότι η ταινία του Κουροσάβα επικεντρώθηκε στην πλευρά των ηττημένων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η διαδικασία της ανακατασκευής και αναγέννησης ήταν παρόμοια και για τους νικητές –και υπήρχαν παραλληλισμοί ανάμεσα στις δύο χώρες σχετικά με τον αυτοκρατορικό τους χαρακτήρα, τον στωικισμό τους και την συναισθηματική τους εγκράτεια.

Στο Λονδίνο το 1952, ο Γουίλιαμς, ένας βετεράνος δημόσιος υπάλληλος, αποτελεί ένα μικρό γρανάζι στην γραφειοκρατία της αναδόμησης της μεταπολεμικής Αγγλίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Καθώς άπειρα χαρτιά κατακλύζουν το γραφείο του, μαθαίνει ότι έχει μία θανάσιμη ασθένεια. Έτσι ξεκινάει να ψάχνει κάποιο νόημα στη ζωή του όσο του μένει ακόμα χρόνος.

O Μπιλ Νάι είναι υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α' ανδρικού ρόλου σε δράμα. Η απονομή των φετινών Golden Globes είναι στις 10/1/2023.

Αίθουσα 3 στις 21.15 καθημερινά εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 22.15 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 23.15 μόνο τη Δευτέρα 9/1

"Operation Fortune - Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη"

Κωμική περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι. Διάρκεια: 114 λεπτά.

Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτιουν (στο ρόλο ο Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (Χιου Γκραντ). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (Όμπρεϊ Πλάζα, Κάρι Έλγουις, Μπάγκσι Μαλόουν), ο Φόρτιουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολιγουντιανό σταρ Ντάνι Φραντσέσκο (ο γοητευτικός Τζος Χάρτνετ) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Διανομή: Odeon.

 

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 23.00 καθημερινά

"M3GAN"

Φιλμ τρόμου της Universal σε σκηνοθεσία: Τζέραλντ Τζόστοουν.

Σενάριο: Ακέλα Κούπερ & Τζέιμς Γουάν

Παραγωγή: Τζέισον Μπλουμ & Τζέιμς Γουάν

Παίζουν οι: Άλισον Γουίλιαμς, Βάιολετ ΜακΓκρόου, Ρόνι Τσίενγκ, Μπράιαν-Τζόρνταν Αλβάρεζ, Τζεν Βαν Επς, Λόρι Ντάντζι και Στέφανι Γκαρνό-Μοντέν.

Η M3GAN, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού.

Η Τζέμα (η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out! - Τρέξε»), γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»). Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της κι εφόσον η ίδια ειδικεύεται στη ρομποτική, αποφασίζει να συνδέσει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα - μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Διανομή από Tulip.

Διάρκεια: 102 λεπτά. Η ταινία βγαίνει και σε ευρύ κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2023.

Αίθουσα 6 στις 16.30 από Πέμπτη έως Κυριακή και στις 19.00 & στις 21.30 καθημερινά

"Ένας Άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο - A Man Called Otto"

Δραματική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ με πρωταγωνιστή τον 2 φορές τιμημένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς.

Συμπρωταγωνιστούν οι Μαριάνα Τρεβίνιο, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Ρέιτσελ Κέλερ, Τρούμαν Χανκς, Κάμερον Μπρίτον.

Διάρκεια: 126 λεπτά.

Βασισμένο στο κωμικό και συγκινητικό μπεστ σελερ, η ταινία «Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο - A Man Called Otto» αφηγείται την ιστορία του Otto Anderson (Tom Hanks), ενός γκρινιάρη μεσήλικα που έχει πρόσφατα χηρεύσει.

Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Marisol κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του. Μια αστεία και συγκινητική ιστορία για το πώς οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Έχει προηγηθεί το 2015 το Σουηδικό φιλμ “A Man Called Ove” σε σκηνοθεσία Hannes Holm.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 3 στις 16.20 μόνο Πέμπτη έως και Κυριακή,

Αίθουσα 8 στις 18.20 καθημερινά

"Μάρμαντιουκ -Marmaduke"

Φιλμ ανιμέισον Αμερικανικής παραγωγής 2022.

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από έναν απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιπέ - Mark A.Z. Dippe.

Σενάριο: Byron Kavanagh & Brad Anderson.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τάκης Σακελλαρίου, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Λένα Μαραβέα, Όθωνας Μεταξάς, Βασίλης Μήλιος.

Διανομή από την Odeon.

Διάρκεια: 87 λεπτά.

Αίθουσα 1 στις 18.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 18.30 καθημερινά (3d),

Αίθουσα 2 στις 19.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 20.30 καθημερινά

"Avatar: The Way of Water"

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του 1ου Avatar σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ, Τζέιμς Κάμερον με τη διάρκεια του φτάνει τα 190 λεπτά. Προβάλλεται και σε 3d.

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldaña) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

Δεκατρία (13) χρόνια πριν ο βραβευμένος με Όσκαρ για τον «Τιτανικό», James Cameron μάς σύστησε έναν πρωτόγνωρο κόσμο με το επικό Avatar, μια ταινία που άλλαξε τους κανόνες της κινηματογραφικής εμπειρίας και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον πλανήτη Πανδώρα και να αφεθούμε σε ένα νέο, καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι με την πρώτη follow-up εντυπωσιακή ταινία, το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water. Στο οικολογικό έπος μιας οικογένειας που, με φόντο συναρπαστικούς κόσμους πάνω και κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, παλεύει να παραμείνει ζωντανή και ενωμένη, πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Kate Winslet, Britain Dalton, James Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Jack Champion και Bailey Bass.

Διανομή από την Feelgood.

Η ταινία σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής στις Ελληνικές αίθουσες έχει φτάσει τα 245.000 εισιτήρια.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας μέχρι στιγμής έχουν εκτοξευτεί στα 1 δις 444 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 23.15 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Shotgun Wedding - Γάμος μετ' Εμποδίων"

Σκηνοθεσία: Jason Moore.

Σενάριο: Mark Hammer

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Πρόκειται για κωμική, αισθηματική περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής 2022.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η Darcy και ο Tom συγκεντρώνουν τις αξιαγάπητες αλλά πολύ παρεμβατικές οικογένειες του σε ένα απόλυτα εξωτικό προορισμό για τον γάμο τους. Μόνο που η σχέση των μελλόνυμφων γεμίζει σύννεφα και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ξαφνικά γίνονται όλοι θύματα μιας παράξενης ομηρείας. Η φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος αποκτά μια τελείως διαφορετική ερμηνεία καθώς η Darcy και ο Tom παλεύουν να σώσουν τους αγαπημένους τους, εκτός κι’ αν προλάβουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο πρώτα!

Παίζουν οι Τζένιφερ Λόπεζ, Τζος Ντουχαμέλ καθώς και οι Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge, Cheech Marin, Sonia Braga, Steve Coulter, D'Arcy Carden, Desmin Borges.

H ταινία ξεκίνησε την πορεία της στο ελληνικό box office με πάνω από 7.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 19.10 καθημερινά εκτός της Δευτέρας

"Army Baby"

Χριστουγεννιάτικη στρατιωτική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα & σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου & του Γιώργου Κορδέλλα.

Ο Γιάννης είναι ένας νεαρός που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στα σύνορα του Έβρου. Πρόκειται για ένα λαϊκό παιδί, που διαθέτει όλη την ξεγνοιασιά της νιότης και αντιμετωπίζει με μεγάλη ελαφρότητα τη ζωή. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το κυνήγι εφήμερων απολαύσεων και η παροιμιώδης ανευθυνότητα στις επιλογές του. Τα μεγάλα πάθη του είναι το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες. Όμως, ενώ είναι πιστός στην ομάδα του, στις σχέσεις του εξαφανίζεται σαν πυροτέχνημα! Είναι συχνά απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του αλλά βρίσκει τον τρόπο να ξεπεράσει τις συνέπειές των πράξεων του, πάντα με την ελαφρότητα που μοιάζει να είναι η φιλοσοφία ζωής του. Ενώ δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες που απαιτούνται για να ροκανίσει τον χρόνο της στρατιωτικής του θητείας, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω σε όλο το στρατόπεδο και ο ίδιος θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, όταν μάθει ότι ο «καρπός» μιας ερωτικής περιπέτειας που είχε πριν παρουσιαστεί στον στρατό, θα φτάσει με… ταξί στη μονάδα που υπηρετεί.

Τα μαντάτα θα έρθουν με ένα ασυνόδευτο συστημένο βρέφος 6 μηνών, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε. Η ζωή του, όπως και η Μονάδα του, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

Παίζουν ο Ίαν Στρατής, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Τάσος Παλαντζίδης, κ.α.

Η ταινία μέχρι στιγμής έχει κόψει πανελλαδικά 15.300 εισιτήρια.

Αίθουσα 5 στις 16.00 μόνο Πέμπτη με Κυριακή,

Αίθουσα 4 στις 17.00 μόνο Πέμπτη με Κυριακή 8/1 και στις 19.00 καθημερινά

"Puss in Boots 2: The Last Wish - Ο Παπουτσωμένος Γάτος: H Τελευταία Επιθυμία»

Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια από το σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος, που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο αλλά και την αδιαφορία του για ασφάλεια. Ο Γάτος έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του, αν και στην πορεία έχασε το μέτρημα. Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να επαναφέρει τις χαμένες του ζωές. Αλλά με μόνο μία ζωή να του έχει απομείνει, ο Γάτος θα πρέπει να ταπεινωθεί και να ζητήσει βοήθεια από την πρώην σύντροφο και θανάσιμη εχθρό του, την Κίτι Ελαφροπατούσα! Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια (τόσα ήξεραν) από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο σκύλο, τον Πέρο. Μαζί, το τρίο των ηρώων μας θα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά, από όσους τους καταδιώκουν!

Ο ξακουστός γάτος επιστρέφει, πιο… απελπισμένος από ποτέ, καθώς το πάθος του για περιπέτειες τον έχει φέρει στα όρια της μακροζωίας του. Πρόκειται για συνέχεια της πετυχημένης animation ταινίας του 2011 που γεννήθηκε μέσα από την παγκόσμια επιτυχία του Σρεκ.

To 1o “Puss in Boots” είχε κάνει εισπράξεις 555 εκατ. δολαρίων.

Με τη φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας.

Σκηνοθεσία: Joel Crawford

Σενάριο: Paul Fisher.

Η ταινία διανομής Tulip προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το φιλμ σε 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά, 48.304 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις του ήδη έφτασαν τα 140,8 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 7 στις 16.40 μόνο Πέμπτη με Κυριακή,

Αίθουσα 2 στις 17.40 μόνο Πέμπτη με Κυριακή

"Καραγκιόζης The Movie"

Η ταινία «Kαραγκιόζης The Movie», διάρκειας 74 λεπτών, βγήκε στις αίθουσες σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Το σενάριο υπογράφει ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης Άθως Δανέλλης. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία animation ελληνικής παραγωγής, με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη!

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα γιατην εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στην γραπτή τους επικοινωνία. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που λέει πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος! Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον Διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο Γραμματικός του χωριού και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί.

Σκηνοθεσία: Άκης Καρράς, Χρήστος Λειβαδίτης, Αικατερίνη Παπαγεωργίου.

Σενάριο: Άθως Δανέλλης.

Φωνές: Άθως Δανέλλης, Έλενα Μαραγκού.

Η ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά 20.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 16.10 μόνο Πέμπτη με Κυριακή

"Minions 2 The Rise of Gru"

Τα Μίνιονς - και ο Γκρου φυσικά - επιστρέφουν σε ένα prequel / συνέχεια του animated saga της απόλυτης κακίας, σε σκηνοθεσία του Κάιλ Μπάλντα. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 κι ο μικρός Γκρου, που ονειρεύεται να γίνει ο χειρότερος κακός της Ιστορίας, έχει βάλει στόχο: να αποδείξει ότι είναι τόσο κακός, ώστε να γίνει μέλος της ομάδας Vicious 6 που θαυμάζει. Ωστόσο όλα θα πάνε χάλια και ο Γκρου αντί για μέλος, γίνεται ο χειρότερος εχθρός των Vicious 6: στο πλευρό του για να γλιτώσει θα σταθούν, φυσικά, οι μικροσκοπικοί δυσνόητοι αξιολάτρευτοι κίτρινοι φίλοι του, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ κι ο Μπομπ.

Πρόκειται για την τέταρτη «συνέχεια» του επιτυχημένου franchise του «Εγώ, ο Απαισιότατος» που προβάλλεται & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ταινία στο ελληνικό box office έχει φτάσει τα 340.000 εισιτήρια ενώ στο εξωτερικό οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι πάνω από 940 εκατ. δολάρια.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Στιβ Καρέλ, Ταράτζι Π. Χένσον, Μισέλ Γιέο, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Λούσι Λόλες, Τζούλι Αντριους, Ντολφ Λούντγκρεν, Ντάνι Τρέχο.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Διανομή: Tulip Entertainment.

Αίθουσα 3 στις 16.50 μόνο Πέμπτη με Κυριακή

"Strange World - Παράξενος Κόσμος"

Η νέα ταινία ψηφιακού ανιμέισον από το στούντιο της Ντίσνει είναι γεγονός και κυκλοφόρησε στις αίθουσες σε διανομή της Feelgood. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντον Χολ.

Τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Ντένις Κουέιντ, Λούσι Λιου, Τζέικ Τζίλενχαλ, κ.α.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Βαγγέλης Στρατηγάκος, Γιάννης Στεφόπουλος, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στεφανία Γουλιώτη, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ίρις Πανταζάρα, Γιώργος Μαντάς, Νικόλας Ζωζός, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Ανδρέας Ρήγας, Πάνος Τοψίδης, Χαρά Ζησιμάτου.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

Η ταινία στα ελληνικά ταμεία έχει ξεπεράσει τα 25.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι μέχρι στιγμής στα 71 εκατ. δολάρια.

 

"Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη".

"Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture