Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το φιλμ "Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο" με τον Τομ Χανκς

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το φιλμ "...

Στη βραδινή προβολή συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το Ιταλικό φιλμ "Σκιά του Καραβάτζιο"

Δύο ταινίες θα προβάλλονται τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 5/1 έως και την Τετάρτη 11/1/2023 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη στην Πάτρα.

Στην προβολή των 19:15 θα παίζεται η ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, «Ένας Άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο - A Man Called Otto», μία δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς που ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 30/12 σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών και θα βγει σε περισσότερες αίθουσες από τις 13/1/2023.

Εκτός του Τομ Χανκς, παίζουν οι Μαριάνα Τρεβίνιο, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Ρέιτσελ Κέλερ, Τρούμαν Χανκς, Κάμερον Μπρίτον.

Διάρκεια: 126 λεπτά

Περίληψη

Βασισμένο στο κωμικό και συγκινητικό μπεστ σελερ, η ταινία “Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο” (A Man Called Otto) αφηγείται την ιστορία του Otto Anderson (Tom Hanks), ενός γκρινιάρη μεσήλικα που έχει πρόσφατα χηρεύσει.

Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Marisol κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του. Μια αστεία και συγκινητική ιστορία για το πώς οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Το 2015 είχε προηγηθεί το Σουηδικό φιλμ “A Man Called Ove” σε σκηνοθεσία Hannes Holm.

Το αμερικάνικο ριμέικ συγκεντρώνει μέχρι στιγμής στο rotten tomatoes ποσοστό 68%.

Διανομή από την Feelgood.

Στην προβολή των 21:30 συνεχίζεται για 2η εβδομάδα έως & την Τετάρτη 11/1 το αξιόλογο Ιταλικό φιλμ «Στη σκιά του Καραβάτζιο» σε παραγωγή Φεντερίκας Βινσέντι και σκηνοθεσία: Μικέλε Πλασίντο.

Σενάριο: Σάντρο Πετράλια, Μικέλε Πλασίντο, Φιντέλ Σινιορίλε.

Πρωταγωνιστούν οι: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μικαέλα Ραματζότι, Λουί Γκαρέλ, Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Περίληψη

Ιταλία, 1600 μ.Χ. Ο Μικελάντζελο Μερίζι, γνωστότερος και ως Καραβάτζιο, είναι ένας ιδιοφυής καλλιτέχνης που επαναστατεί ενάντια στους αυστηρούς κανόνες της Συνόδου του Τρέντο σχετικά με τη απεικόνιση θρησκευτικών εικόνων, χρησιμοποιώντας πόρνες, κλέφτες και αστέγους σα μοντέλα για τους θρησκευτικούς του πίνακες. Oταν ο Καραβάτζιο καταδικαστεί σε θάνατο έπειτα από μια μονομαχία ερωτικής αντιζηλίας, ο Πάπας Παύλος Ε’ αναθέτει σε έναν μυστικό πράκτορα του Βατικανού να διεξάγει πλήρη έρευνα γύρω από τον εκκεντρικό καλλιτέχνη, έτσι ώστε να αποφασίσει αν θα του δώσει χάρη.

H ζωή και το έργο του Καραβάτζιο σε μια συναρπαστική βιογραφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture