Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την τιμητική της είχε η νέα ταινία του Σκορτσέζε στις Κάννες

Την τιμητική της είχε η νέα ταινία του Σ...

Παρόντες στην πρεμιέρα της ταινίας που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού ήταν και οι πρωταγωνιστές της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Το Αμερικανικό Νέο Κύμα δεν είπε την τελευταία του λέξη: η προβολή της τελευταίας, πολυαναμενόμενης ταινίας του σπουδαίου σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε, στην οποία για πρώτη φορά συνενώνουν τις δυνάμεις τους οι δύο ηθοποιοί-φετίχ του 80χρονου σκηνοθέτη, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ήταν το γεγονός της ημέρας στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών που είναι σε εξέλιξη.

Μετά τον 80χρονο σταρ Χάρισον Φορντ, την Πέμπτη, στον οποίο & απονεμήθηκε τιμητικός Χρυσός Φοίνικας, ήταν η σειρά ενός άλλου θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου να αποδείξει, στα σκαλιά του περίφημου Φεστιβάλ, στην Κρουαζέτ, ότι είναι ακόμη ζωντανός και κυρίως εξόχως δημιουργικός: ο Μάρτιν  Σκορτσέζε, ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα το 1976 για τον «Ταξιτζή» σκηνοθέτης. Ο Σκορτσέζε που είχε διατελέσει και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 1998 και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα & κεφάλαια του παγκόσμιου κινηματογράφου, παρουσίασε στις Κάννες την ταινία του «Killers of the Flower Moon» που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο όπως ήταν αναμενόμενο άφησε έκθαμβες τις Κάννες. Στην ταινία του Σκορτσέζε διάρκειας 3 και πλέον ωρών, παίζουν και οι Λίλι Γκλάντστοουν, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλίμονς, κ.α.

Το φιλμ όταν βγει με το καλό αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture