Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε είναι θαυμαστής της σειράς «Derry Girls»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, σκηνοθέτης Μάρτι...

Η δημιουργός της σειράς, Λίζα ΜακΓκι σε ανάρτηση της στο Twitter ανέφερε πως δεν μπορεί να είναι αυτό δυνατό – Όπως είπε: «Συγγνώμη πέφτω νεκρή και πραγματικά σωριάζομαι»

Η δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Derry Girls», Λίζα ΜακΓκι αντέδρασε με απόλυτη δυσπιστία αλλά & έκπληξη, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε ότι παρακολούθησε τη σειρά.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Goodfellas», «Οργισμένο Είδωλο», «Ο Ταξιτζής», «Ο Λύκος της Wall street», «Ο Πληροφοριοδότης» και «Gangs of New York» αποκάλυψε ότι παρακολούθησε την κωμική σειρά του Channel 4, που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των «The Troubles», όπως είναι γνωστή η σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο διάσημος σκηνοθέτης στα 80 του χρόνια σήμερα αλλά πάντα δημιουργικός, προέβη στην αποκάλυψη σε ομιλία του στο ετήσιο δείπνο της Οικονομικής Λέσχης του Σικάγο, τον περασμένο μήνα.

Τώρα, 1,5 μήνα μετά το συμβάν, η Λίζα ΜακΓκι δημοσίευσε ένα απόσπασμα στο λογαριασμό της στο Twitter με τον Σκορσέζε να συζητά για τη σειρά, με τη λεζάντα: «Συγγνώμη πέφτω νεκρή και πραγματικά σωριάζομαι».

Στο στιγμιότυπο, ο Σκορσέζε λέει: «Είδα ένα βράδυ το Derry Girls» και ακούγεται το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτεί. Ο σκηνοθέτης απαντά λέγοντας: «Αυτές οι καλόγριες!».

Το «Derry Girls» είναι μία Βρετανική εφηβικού περιεχομένου σειρά με δημιουργό και σεναριογράφο την Lisa McGee που πρωτοέκανε πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου 2018 στο κανάλι Channel 4. Η σειρά απ' όσο είδαμε, προβάλλεται και στο Netflix.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight