Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eπικό βεστιάριο στην τουρνέ της Μπιγιονσέ, ζαλίζουν η λάμψη και o σουρεάλ φουτουρισμός

Eπικό βεστιάριο στην τουρνέ της Μπιγιονσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Loewe, Mugler, Courreges ανάμεσα αλλά και ασημένιο άλογο επί σκηνής στις πολύκροτες επιλογές της queen B

Αμεσος ο αντίκτυπος της απίστευτα θεαματικής γκαρνταρόμπας της super star Μπιγιονσέ με την έναρξη της καινούριας, πολυαναμενόμενης περιοδείας της.

Με αφετηρία τη Στοκχόλμη, τα διεθνή fashion media «τρελάθηκαν» με τις επιλογές της on stage. Η performer έχει στο πρόγραμμα 57 συναυλίες και επένδυσε σε couture looks γεμάτα κρύσταλλα, φουτουριστικές γραμμές, καινοτόμα υλικά αλλά και εκκεντρικά αρτίστικα στοιχεία. H διαστημική αισθητική σμίγει με τη disco party διάθεση στην υπερβολή τους.  

Η Renaissance World Tour αποτελεί οπότε μια ξεχωριστή πασαρέλα με brands που σήμερα πρωτοπορούν. Για παράδειγμα υπάρχει στο show φόρεμα της ιαπωνικής εταιρείας Anrealage που αλλάζει χρώμα με την UV ακτινοβολία αλλά και πελώριο, ασημένιο άλογο στολισμένο με πετράδια!

Ηδη πολυσυζητιούνται οι φουτουριστικοί γαλλικοί οίκοι Mugler, Courreges που είναι ξανά επίκαιροι αλλά και το ισπανικό label Loewe που πάντα εστιάζει στην έκπληξη. David Koma, Balmain, Alexander Mc Queen, Coperni λάνσαραν ιριδίζοντες επιφάνειες, κεντημένες διαφάνειες, υφές σαν αλουμινόχαρτο, συν ότι παρελαύνουν απίθανα κοσμήματα Tiffany. Πουθενά τουαλέτες, αντίθετα τα ολόσωμα κολάν, τα αποκαλυπτικά «κορμάκια» και τα εξτρεμιστικά μπούστα «οργιάζουν». Η ίδια «είδωλο» στα 42. Πάρτε μια γεύση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View