Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Σεπτέμβριο στους Ελληνικούς κινηματογράφους το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου

Τον Σεπτέμβριο στους Ελληνικούς κινηματο...

Πρωταγωνιστούν οι Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο και Έμα Στόουν

H νέα ταινία του διεθνούς μας σκηνοθέτη, του Γιώργου Λάνθιμου που είναι και σε παραγωγή της ηθοποιού Emma Stone - Έμα Στόουν ("La la Land", "Η Ευνοούμενη"), είναι γεγονός, έχει τίτλο «Poor Things» και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα την δούμε στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Feelgood.

Η ταινία αφηγείται την απίστευτη ιστορία και φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (στο ρόλο ο Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (τον υποδύεται ο αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray.

Ο Γιώργος Λάνθιμος μετά τον «Κυνόδοντα» που προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής, βρέθηκε και πάλι στα Όσκαρ, στην απονομή του 2019, με την «Ευνοούμενη - The Favourite», μία δραματική κομεντί εποχής που οι παγκόσμιες εισπράξεις της πλησίασαν τα 100 εκατ. δολάρια ενώ κέρδισε και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία και σκηνοθεσία, με την Ολίβια Κόλμαν να κερδίζει το Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου ως Βασίλισσα Άννα.

Η νέα ταινία του ταλαντούχου Γιώργου Λάνθιμου όταν βγει με το καλό, αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Στις ΗΠΑ προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture