Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σούζαν Σαράντον συνελήφθη σε διαμαρτυρία στην πολιτεία της Ν. Υόρκης

Η Σούζαν Σαράντον συνελήφθη σε διαμαρτυρ...

Η 76χρονη ηθοποιός έχει παίξει και στο σινεμά ρόλους ακτιβιστριών

Η 76χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σούζαν Σαράντον - Susan Sarandon που εκτός από θαμάσια ηθοποιός είναι και μάχιμη ακτιβίστρια, συνελήφθη όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Καπιτώλιο της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι για την υποστήριξη των εργαζομένων σε εστιατόρια που αγωνίζονται για αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Το Spectrum News 1 Albany ανέφερε ότι η Σούζαν Σαράντον συνελήφθη μαζί με οκτώ άλλους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, μεταξύ των οποίων και η υποψήφια αντικυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άννα Μαρία Αρτσίλα.

Οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν κρατήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανιστούν στο δικαστήριο σε μελλοντική ημερομηνία.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ζήτησαν οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια να συμπεριληφθούν στη αύξηση του κατώτατου μισθού της πολιτείας της Νέας Υόρκης στα 17 δολάρια την ώρα.

Η Σούζαν Σαράντον έχει τιμηθεί με το Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου στην απονομή του 1996 για την ταινία «Dead Man Walking».

Στον κινηματογράφο έχει υποδυθεί πειστικά και ρόλους ακτιβιστριών όπως το 2012 στην αξιόλογη κοινωνική περιπέτεια «Ο Κανόνας της Σιωπής» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ όπου και ενσάρκωσε ένα πρώην μέλος της παλιάς επαναστατικής ομάδας στην Αμερική της δεκαετίας του ’70, των Weather Underground.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Η αγαπητή Αμερικανίδα ηθοποιός σε σκηνή ...

Η αγαπητή Αμερικανίδα ηθοποιός σε σκηνή της ταινίας "Ο Κανόνας της Σιωπής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight