Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι μετά το 2013 συμμετέχει και πάλι στη Γιουροβίζιον με το "Due Vite"

Ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι μετά το 2013 συμ...

Η Ιταλία έχει πολλές ελπίδες για μία πολύ υψηλή θέση στη φετινή Γιουροβίζιον στο Λίβερπουλ - Πριν 10 χρόνια ο Μενγκόνι είχε έρθει 7ος

Στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκτός από την εκπρόσωπο της Σουηδίας, την Loreen που είχε κερδίσει το γκραν πρι του περίφημου διαγωνισμού το 2012 και φιγουράρει ως μεγάλο φαβορί στη φετινή διοργάνωση στο Λιβερπουλ, υπάρχει και άλλος παλιός γνώριμος της Γιουροβίζιον, ο εκπρόσωπος της γειτονικής μας Ιταλίας Μάρκο Μενγκόνι.

Ο γοητευτικός Μενγκόνι στα 34 του χρόνια θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό του Σαββάτου 13/5/2023 στο Λίβερπουλ με το πολύ ωραίο και απολύτως ταιριαστό στο ύφος των παλιών, ποιοτικών Γιουροβίζιον, "Due vite", με το οποίο λίγους μήνες πριν είχε ξεχωρίσει και βραβευτεί στο περίφημο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Σαν Ρέμο, το οποίο σημειωτέον είναι παλαιότερο της Γιουροβίζιον και ουσιαστικά αυτό ενέπνευσε τον Μαρσέλ Μπεζανσόν για να στήσει και να δημιουργήσει την Γιουροβίζιον.

Ο κούκλος πραγματικά Μάρκο Μενγκόνι (επίσης υποδειγματικό ήταν και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού), το 2009, είχε συμμετάσχει στη 3η σεζόν του Ιταλικού X Factor, στο οποίο και αναδείχτηκε νικητής.

Ο Marco Mengoni με υπέροχη φωνή και χαρακτηριστική μεσογειακή ομορφιά είναι σίγουρο πως θα πάει πολύ καλά στον τελικό του Σαββάτου. Η Ιταλία μαζί με τη Γαλλία και τη Γερμανία εκ των λεγόμενων Big 5 ψηφίζουν στον αποψινό α’ ημιτελικό της Γιουροβίζιον.

Ο Μενγκόνι λοιπόν προ 10 ετών, για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται εκπροσώπησε την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2013 που είχε φιλοξενηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας (η Ελλάδα είχε πάει τότε με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Iακωβίδη και τους Κόζα Μόστρα με το κομμάτι «Αlcohol is free» παίρνοντας την 6η θέση), με το τραγούδι "L'essenziale", και είχε τερματίσει στην 7η θέση στον τελικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight