Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκινεί η σταρ Αντζελίνα Τζολί με το μήνυμα και φωτογραφία της για την μητέρα της, Μαρσελίν που αν ζούσε θα ήταν 73 ετών

Συγκινεί η σταρ Αντζελίνα Τζολί με το μή...

Έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν 16 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού & των ωοθηκών - Τον Ιούνιο, θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε, έγραψε η Τζολί

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μητέρα της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα 73α γενέθλιά της.

Η μητέρα της ηθοποιού, Μαρσελίν Μπερτράντ έφυγε από την ζωή στις 27 Ιανουαρίου τυο 2007 μετά από πολυετή κι επώδυνη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 ετών. Η Μπερτράντ που ήταν ηθοποιός, ήταν γεννημένη στις 9 Μαΐου 1950, στο Blue Island του Ιλινόι και η Αντζελίνα Τζολί, γεννημένη τον Ιούνιο του 1975, ήταν ο καρπός του έρωτα και γάμου της με τον 84χρονο σήμερα Αμερικανό ηθοποιό, τιμημένο με Όσκαρ, Γιον Βόιτ. Οι δυο τους απέκτησαν και τον Τζέιμς Χέιβεν που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος από την Αντζελίνα, γεννημένος το 1973.

«Έφυγε από τη ζωή πριν από 16 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο, θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω εξετάσεις», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί και μία από τις μεγαλύτερες σταρ παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Η Τζολί αποκάλυψε ότι «η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της με το “Kiss the Sky”. Αυτό πήρε νέο νόημα μετά τον θάνατό της. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν».

H Αντζελίνα Τζολί εκτός από ηθοποιός, είναι και σκηνοθέτρια ενώ διατελεί και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight