Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Spencer» με την Νταϊάνα

Η Αντζελίνα Τζολί θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, μια βιογραφική ταινία για τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Με τίτλο «Maria», η ταινία «αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο». Ο Στίβεν Νάιτ ( γνωστός για τη δουλειά του στα «Spencer», «Peaky Blinders», «Eastern Promises») έγραψε το σενάριο.

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», είπε ο Λαρέν. «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Αντζελίνα Τζολί: Το να παίξω τη Μαρία Κάλας στην ταινία του Πάμπλο Λαρέν είναι ένα όνειρο
«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου επιτραπεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο», είπε η Τζολί.

Οι δύο προηγούμενες βιογραφικές ταινίες του Λαρέν, η περσινή «Spencer» με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και η «Jackie» του 2016 με τη Νάταλι Πόρτμαν ως Τζάκι Κένεντι-Ωνάση, κέρδισαν και οι δύο υποψηφιότητες καλύτερης ηθοποιού για τις δύο πρωταγωνίστριες. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έλαβε επίσης υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το Χιλιανό ιστορικό δράμα του 2012 «No».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture