Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ανανεωμένη η Beyonce: To styling «Fashion Fantasia» στη British Vogue «βγάζει μάτι»

Ανανεωμένη η Beyonce: To styling «Fashio...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε λόγω της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου και ο επικεφαλής του περιοδικού Edward Enninful την ύμνησε

«Χαμός» στο Instagram και μετά σε πολλά διεθνή  media με τις πόζες της Μπιγιονσέ στην βρετανική Vogue  για το τεύχος του Ιουλίου. Το νέο άλμπουμ της αμερικανίδας superstar «Renaissance»,  έγινε η αφορμή για μια super glam φωτογράφιση με έμπνευση την εξέλιξη της εικόνας της και τίτλο «fashion fantasia». «Η B ήθελε να παίξει με τη μόδα όπως ποτέ άλλοτε, και καθώς ανταλλάξαμε αναφορές (από την garage σκηνή της δεκαετίας του 1990 μέχρι την υπερβολή της δεκαετίας του '80), μιλήσαμε για μαλλιά και ομορφιά και γνωρίσαμε την ομάδα της, ένα όραμα ρετρό-φουτουρισμού άρχισε να διαμορφώνεται», έγραψε ο Edward Enninful της βρετανικής Vogue, για τη  συνάντησή τους. Εκείνος βρέθηκε ένα κυριακάτικο απόγευμα στο Λος Αντζελες πανέτοιμος για candio dinner με το είδωλο. Πήγε στο σπίτι της στο δυτικό Χόλιγουντ και η extravaganza ξεκίνησε. Με μια σειρά δημοσιεύσεων στα social media, η Μπιγιονσέ μοιράστηκε τα συγκλονιστικά κλικ ξεσηκώνοντας τους followers.

Σε μια από τις λήψεις του Rafael Pavarotti ιππεύει άλογο, με headpiece Philip Treacy και σκουλαρίκια Lorraine Schwartz ενώ για το πορτρέτο της, επιλέγεται  χρυσό σύνολο Schiaparelli της συλλογής S/S 2022, με ασορτί σκουλαρίκια, choppy bangs και χρυσαφί χρώμα στα χείλη. Τη βλέπουμε επίσης με μεταξωτό κορσέ, κολάν με παγιέτες  και  εκτυφλωτικές μπότες πλατφόρμες Harris Reed x Roker ενώ κάθεται πάνω σε μια μεγάλη ντισκόμπαλα. Ακόμα και με μοτοσυκλετικό look προκαλεί το θαυμασμό. Όμως οι φωτογραφίες τα λένε όλα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View