Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ηarper’s Bazaar: H Μπιγιονσέ γίνεται 40 και βαρέθηκε να κάνει δίαιτα

Ηarper’s Bazaar: H Μπιγιονσέ γίνεται 40 ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Queen B μίλησε για τη σωματική και ψυχική υγεία ως «Icon» του τεύχους Σεπτεμβρίου

Παγκόσμιο είδωλο στο κατώφλι των 40 της χρόνων, η τεξανή super star Μπιγιονσέ ή αλλιώς Queen B έκανε τον προσωπικό της απολογισμό και μια υπέροχη φωτογράφιση στo περιοδικό Harpers Bazaar. Στο εξώφυλλο του πάντα σημαντικού τεύχους Σεπτεμβρίου χάρη στην ενότητα Icons- που προμηνύει κυρίαρχες τάσεις της επόμενης μέρας – αναδεικνύει το δικό της fashion brand Blue Ivy ενώ στη συνέντευξή της αφιερώνει μεγάλο κομμάτι στην σωματική και ψυχική υγεία. «Μετά από δυο δεκαετίες στο προσκήνιο έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από pop icon» επισημαίνεται στο άρθρο.

«Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου ονειρευόμουν, σαν τινέιτζερ δούλεψα σκληρά για να ξεχωρίσω και στα 20 εστίασα στην εμπορική μου απήχηση φθάνοντας στα όριά μου. Στα 30 στράφηκα στην οικογένεια, στα 40 μου θέλω απλά να νιώθω χαρούμενη και ελεύθερη» δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας.  

 «Νομίζω ότι, όπως πολλές γυναίκες, έχω νιώσει την πίεση του να είμαι το επίκεντρο της οικογένειας και της παρέας και δεν συνειδητοποίησα το κόστος που έχει στην σωματική και ψυχική υγεία μου. Δεν έβαζα πάντα τον εαυτό μου ως προτεραιότητα» αναφέρει.

«Προσωπικά έχω παλέψει με την αϋπνία από τις περιοδείες για περισσότερο από τη μισή μου ζωή. Χρόνια εξάντλησης και τραυματισμών από τον χορό στα τακούνια. Από το στρες στα μαλλιά και το δέρμα μου, από λακ και βαφές, μέχρι την θερμότητα από το σίδερο για μπούκλες και το έντονο μακιγιάζ ενώ ίδρωνα επί σκηνής».

Μετά από  διαρκή κούραση λόγω των τουρνέ, η Μπιγιονσέ είπε ότι «ανακάλυψε πολλά μυστικά και τεχνικές για να δείχνει άψογη σε κάθε πρόγραμμα».

«Στο παρελθόν, περνούσα πάρα πολύ χρόνο με δίαιτες», ομολόγησε, εξηγώντας ότι «είχα παρεξηγήσει τι σημαίνει φροντίζω τον εαυτό μου, νόμιζα ήταν γυμναστική και να προσέχω πολύ το σώμα μου. Το κορμί σου όμως σου λέει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις. Και εγώ έπρεπε να μάθω να το ακούω και να αλλάξω συνήθειες».

 

Mε φόρεμα Dior και κορσέ Ivy Park x Adidas

Mε φόρεμα Dior και κορσέ Ivy Park x Adidas

Με παλτό Gucci και πουκάμισο Ivy Park x Adidas

Με παλτό Gucci και πουκάμισο Ivy Park x Adidas

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε o Campbell Addy και η βασίλισσα της rnb εμφανίζεται στις σελίδες του τεύχους φορώντας πρωτίστως western κομμάτια του Stetson αλλά και της συλλογής της με ρούχα, Ivy Park συνδυασμένα με εκλεκτά κομμάτια διάσημων designers. «Aυτή η collection μου είναι ένα κράμα της παιδικής μου ηλικίας στο Τέξας και στοιχείων αμερικάνικης ιστορίας. Μεγάλωσα πηγαίνοντας στο rodeo του Χιούστον κάθε χρόνο» εξηγεί.

Mπλούζα Ivy Park x Adidas, παντελόνι Alb...

Mπλούζα Ivy Park x Adidas, παντελόνι Alberta Ferretti

Σύνολο Valentino, καπέλο Stetson

Σύνολο Valentino, καπέλο Stetson

Mε γούνινο παλτό Bottega Veneta

Mε γούνινο παλτό Bottega Veneta

Top Balmain, φόρμα Ivy Park x Adidas

Top Balmain, φόρμα Ivy Park x Adidas

Total look Ivy Park x Adidas

Total look Ivy Park x Adidas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View