Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Sorry Μπιγιονσέ, αλλά Οντρεϊ δεν είσαι (παρά το Tiffany diamond των 30 εκατομμυρίων)

Sorry Μπιγιονσέ, αλλά Οντρεϊ δεν είσαι (...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η τραγουδίστρια ντύθηκε με έμπνευση τη Χέμπορν και φόρεσε το κόσμημά της σε μια πολυσυζητημένη φωτογράφιση με το σύζυγό της

«About Love- Για την αγάπη» τιτλοφορείται η νέα, διαφημιστική καμπάνια του ονομαστού αμερικάνικου οίκου κοσμημάτων Tiffany & Co με εκκίνηση προβολής στις 2 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως. Το βαρύτιμο brand που έχει συνδέσει το όνομά του με τη θρυλική ταινία της Οντρει Χέπμπορν σημαδεύοντας την εξέλιξη της μόδας, αποφάσισε να «προωθηθεί» στο πνεύμα των ανθρώπινων σχέσεων που αντέχουν στο χρόνο.
Λίγες σχέσεις του Χόλιγουντ έχουν  κρατήσει, όπως αυτή του Jay-Z και της Beyoncé, καθώς η 40χρονη εκρηκτική ντίβα γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο όταν ήταν μόλις 18 ετών. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί μέχρι και σήμερα έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Στη διαφήμιση της Tiffany & Co η τραγουδίστρια και ο ράπερ μεγαλοπαραγωγός γιορτάζουν την ιστορία της αγάπης τους και θέτουν σε πλήρη προβολή αυτή την αδιαμφισβήτητη χημεία των «03 Bonnie & Clyde». «Η αγάπη είναι το διαμάντι που κοσμεί τα κοσμήματα και την τέχνη», λένε. «Η Beyoncé και ο JAY-Z είναι η επιτομή της σύγχρονης ιστορίας αγάπης. Ως μάρκα που ανέκαθεν υποστήριζε την αγάπη, τη δύναμη και την αυτοέκφραση, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο εμβληματικό ζευγάρι που να εκπροσωπεί καλύτερα τις αξίες της Tiffany. Είναι τιμή μας να έχουμε τους Carters ως μέρος της οικογένειας Tiffany», αναφέρει σε δήλωσή του ο Alexandre Arnault, EVP του προϊόντος και των επικοινωνιών.

Αυτό όμως που έχει κάνει αίσθηση δεν είναι πάντως τα αισθήματα αλλά το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι Tiffany, που φοράει εκείνη. Είναι το τέταρτο άτομο που φοράει το ανεκτίμητο αυτό κομμάτι. Το Tiffany Diamond των 128 καρατίων ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική το 1877 και η σημερινή του αξία φθάνει τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Το έχουν φορέσει η Μέρι Γουάιτχαουζ, σύζυγος του Αμερικανού διπλωμάτη Έντγουιν Σέλντον Γουάιτχαουζ, η Όντρεϊ Χέπμπορν, η Γκαλ Γκαντότ στην ταινία «Death on the Nile» και η Lady Gaga στην τελετή των Οσκαρ αλλά σύμφωνα με τον Tiffany’s, είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του σε καμπάνια. Επιπλέον πρώτη φορά αναδεικνύεται πάνω σε μαύρη γυναίκα.

Μαζί του παρατηρούμε και άλλους θησαυρούς  μπροστά στο φακό όπως έναν μεγάλο πίνακα, το «Equals Pi», έργο του Ζαν- Μισέλ Μπασκιά (1960 - 1988) και τη θρυλική καρφίτσα του Jean Schlumberger, Bird on a Rock στο πέτο του Jay- Z.

Πέραν της φωτογράφισης, το διάσημο ζευγάρι έχει γυρίσει και ένα διαφημιστικό κλιπάκι με κάμερα Super 8 στο Orum House στο Λος Άντζελες, όπου η Μπιγιονσέ τραγουδάει το «Moon River», το διάσημο τραγούδι από την ταινία του 1961 «Breakfast At Tiffany’s».

Oι αναφορές στη Χέπνμπορν ωστόσο (λόγω little black dress, κότσου, τραγουδιού και κοσμήματος)  πάντως δεν πείθουν. Η απαράμιλλη λεπτότητα και φινέτσα της αξέχαστης star ακτινοβολεί τόσο ακόμα, που η όλη εικόνα έχει την τύχη των περισσότερων ριμέικ. Δύσκολα συγκρίνεσαι με το αυθεντικό, Queen B.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View