Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα Options Cinemas από 6 έως και 12 Απριλίου 2023

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα O...

Στα νέα φιλμ είναι το «Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο» του Μπεν Άφλεκ, το φιλμ υπερφυσικού τρόμου "Ο Εξορκιστής του Βατικανού" με τον Ράσελ Κρόου & το παιδικό "Super Mario Bros, Η Ταινία"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 6 Απριλίου έως και την Μ. Τετάρτη 12/4/2023 θα προβάλλονται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 1 στις 20.10 μόνο Πέμπτη & Παρακεευή, Δευτέρα & Τρίτη, και στις 22.30 καθημερινά

«Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο»

Ταινία της Warner Bros. και της Amazon Studios σε διανομή από την Tanweer.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ (Argo, The Town) σκηνοθέτησε την αληθινή ιστορία της θρυλικής συνεργασίας ανάμεσα στον τότε άγνωστο Μάικλ Τζόρνταν και την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike. Αυτή η συναρπαστική ιστορία σε σενάριο του Άλεξ Κόνβερι, παρακολουθεί το κρίσιμο στοίχημα μιας αντισυμβατικής ομάδας που ρίσκαρε τα πάντα, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που αναγνώριζε το τεράστιο ταλέντο του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Ο σταρ Ματ Ντέιμον και καλός φίλος του Μπεν Άφλεκ, πρωταγωνιστεί ως Σόνι Βακάρο, το πολυμήχανο στέλεχος της Nike με ειδικότητα στο μπάσκετ. Ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ υποδύεται τον ιδρυτή και CEO της Nike, Φιλ Νάιτ. Επίσης ο Τζέισον Μπέιτμαν (Ozark) είναι ο Ρομπ Στράσερ, ο αντιπρόεδρος του marketing της Nike ενώ παίζουν & οι Κρις Τάκερ (Rush Hour), Κρις Μεσίνα (Sharp Objects), Μάρλον Γουέιανς (Respect) και Μάθιου Μάερ (Captain Marvel). H τιμημένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις και ο Τζούλιους Τένον (The Woman King) υποδύονται τους γονείς του Μάικλ Τζόρνταν.

Η ταινία αξίζει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο εγχείρημα της Artists Equity, της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

Στην αβάν πρεμιέρ της ταινίας στα Village Cinemas The Mall στην Αθήνα παρέστησαν διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο θρύλος του μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, και οι σπουδαίοι Δημήτρης Διαμαντίδης, Δήμος Ντικούδης και Marcus Denmon.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Από την avant premiere της ταινίας στην Αθήνα.

Από την avant premiere της ταινίας στην Αθήνα.

Αίθουσα 2 στις 20.20 καθημερινά

"Beautiful Disaster - Γλυκιά Καταστροφή"

Νεανική αισθηματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Roger Kumble.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Rob Estes, Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Michael Cudlitz, Autumn Reeser, Libe Barer, Austin North, Brian Austin Green.

Διάρκεια: 105 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Άμπι δεν πίνει, δεν βρίζει και ντύνεται πολύ συντηρητικά. Προσπαθεί να ξεχάσει το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο τα πράγματα ανατρέπονται όταν γνωρίσει τον Τράβις ένα γοητευτικό αλλά επικίνδυνο αγόρι. O Τράβις την παγιδεύει μ' ένα στοίχημα: αν χάσει τότε ο ίδιος θα απέχει από το σεξ για έναν μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα πρέπει αυτή να μείνει στο διαμέρισμά του για έναν μήνα. Αυτό που δεν υποψιάζεται ο Τράβις είναι ότι έχει βρει τον δάσκαλο του.

Αίθουσα 4 στις 16.00 από Σάββατο έως Μ. Τετάρτη και στις 18.00 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 16.30 από Σάββατο έως Μ. Τετάρτη και στις 18.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 17.00 από Σάββατο έως Μ. Τετάρτη και στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 17.30 από Σάββατο έως Μ. Τετάρτη και στις 19.30 καθημερινά, (στις άνω προβολές η ταινία θα παιχθεί μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα 7 στις 19.10 καθημερινά (με υπότιτλους)

Αίθουσα 4 στις 20.00 μόνο το Σάββατο (μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα 4 στις 20.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου (με υπότιτλους)

Αίθουσα 5 στις 21.00 καθημερινά (με υπότιτλους)

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario συζητιέται έντονα τους τελευταίους μήνες με τους φίλους του να αδημονούν να τον δουν στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία κυκλοφορεί και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

Αίθουσα 7 στις 21.10 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 22.00 καθημερινά,

Aίθουσα 5 στις 23.00 καθημερινά

"Ο Εξορκιστής του Βατικανού - The Pope's Exorcist"

Ταινία υπερφυσικού τρόμου Aμερικανικής παραγωγής 2023.

Ο Πατήρ Αμόρθ (στο ρόλο ο Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για το φιλμ του 2002, "Α Beautiful Mind - Ένας Υπέροχος Άνθρωπος", Russell Crowe υποδύεται ένα αληθινό πρόσωπο, τον αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Russell Crowe, οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο Ιταλός σταρ Franco Nero.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 3 στις 23.20 καθημερινά εκτός της Μ. Δευτέρας

«Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών - Honor Among Thieves»

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία των John Daley, Jonathan Goldstein

Σενάριο: Michael Gilio & John Francis Daley.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris Pine (είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας), Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Διάρκεια: 134 λεπτά

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 10 Μαρτίου 2023 στο Φεστιβάλ South by Southwest και ξεκίνησε να προβάλλεται με επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Μαρτίου από το στούντιο της Paramount Pictures.

Οι έως τώρα εισπράξεις είναι στις ΗΠΑ στα 40 εκατ. δολάρια συν ακόμη 33 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας με τα previews, η ταινία έχει έως τώρα κόψει 14.312 εισιτήρια.

Ο 42χρονος Κρις Πάιν στο εξωτερικό χαρακτηρίστηκε από ορισμένους κριτικούς ως ένας χαρισματικός ηθοποιός με τη στόφα του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Αίθουσα 1 στις 19.20 το σαββατοκύριακο & την Μ. Τετάρτη,

Αίθουσα 3 στις 20.10 καθημερινά πλην της Μ. Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 20.30 μόνο τη Μ. Δευτέρα

Αίθουσα 8 στις 21.20 καθημερινά εκτός της Μ. Δευτέρας

Αίθουσα 6 στις 21.30 μόνο τη Μ. Δευτέρα,

Αίθουσα 2 στις 22.20 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 23.10 καθημερινά

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία με την ασταμάτητη δράση έχει "σκίσει" εμπορικά με τις έως τώρα εισπράξεις σε 2 εβδομάδες προβολής να είναι ήδη στα 250 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Στη χώρα μας το φιλμ τα έχει πάει εξίσου καλά έχοντας φτάσει ήδη τα 105.469 εισιτήρια πανελλαδικά σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα του box office στο flix.gr

Αίθουσα 6 στις 21.30 καθημερινά πλην Μ. Δευτέρας

"Scream VI"

Το “Scream VI” είναι η νέα ταινία (Paramount Pictures and Spyglass Media Group) του γνωστού franchise που ξεκίνησε με το 1ο Scream του Γουές Κρέιβεν το 1996.

ΣΥΝΟΨΗ

Σε συνέχεια των φόνων του Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν  το Γούντσμπορο πίσω τους και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο. Στο «Scream VI»  παίζουν οι : Μελίσα Μπαρέρα (“Sam Carpenter”), Τζάσμιν Σαβόυ Μπράουν (“Mindy Meeks-Martin”), Μέισον Γκούντινγκ (“Chad Meeks-Martin”), Τζένα Ορτέγκα  (“Tara Carpenter”), Χέιντεν Πανετιέρ (“Kirby Reed”) και η Κούρτνεϊ Κοξ (“Gale Weathers”) επιστρέφουν στους ρόλους τους της σειράς, μαζί με τους Τζακ Τσάμπιον, Χένρι Τζέρνι, Λιάνα Λιμπεράτο, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντέβιν Νεκόντα, Τόνι Ρεβολόρι, Τζος Σεγκάρα και Σαμάρα Γουίβινγκ.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν & Τάιλερ Τζίλετ

Σενάριο: Τζέιμς Βάντερμπιλτ του «Zodiac» και του «Truth» (με Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και Γκάι Μπιούσικ.

Βασισμένο σε χαρακτήρες του Κέβιν Γουίλιαμσον

Παραγωγοί: Γουίλιαμ Σεράκ, Τζέιμς Βάντερμπιλτ, Πολ Νάινστιν.

Εκτελεστικοί παραγωγοί: Κέβιν Γουίλιαμσον, Γκάρι Μπάρμπερ, Peter Oillataguerre, Chad Villella, Courteney Cox, Ron Lynch, Cathy Konrad, Marianne Maddalena.

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Το "Scream VI" σε 4 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 148,3 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Στη χώρα μας τα έχει επίσης πάει καλά και έχει ήδη φτάσει τα 82.475 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 16.10 μόνο Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη, και στις 17.20 το σαββατοκύριακο & τη Μ. Τετάρτη,

Αίθουσα 1 στις 18.10 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη

"Argonuts - Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων Γαλλικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία: David Alaux & Eric Tosti.

Σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά όπου δανείζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Άγγελος Λιάγκος.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσονα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας.

Η ευφάνταστη αυτή ταινία κινουμένων ταινία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με την Πάτι, ένα ευφυέστατο και περιπετειώδες θηλυκό ποντικάκι, και τον κολλητό της γάτο Σαμ στον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον τώρα πια ηλικιωμένο Ιάσονα, οι χαριτωμένοι ήρωες θα ζήσουν μία επική περιπέτεια αντιμέτωποι με τα πιο αλλόκοτα και επικίνδυνα πλάσματα της μυθολογίας. 

Μία ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από τη θεότρελη ομάδα της «Ζουγκλοπαρέας» και της «Πριγκίπισσας Αλάνι».

Στη χώρα μας η ταινία έχει κόψει περισσότερα από 38.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 16.20 μόνο Κυριακή & Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη, και στις 18.20 καθημερινά εκτός Μ. Δευτέρας,

Αίθουσα 7 στις 17.10 από Σάββατο έως Μ. Τετάρτη

"Mummies - Οι Μούμιες"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα, Ισπανικής παραγωγής.

Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια “Μούμιες”, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, για να ανακτήσουν ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, αλλά και να έρθουν σε επαφή με έναν άγνωστο κόσμο, τον δικό μας σύγχρονο κόσμο.

Στο ελληνικό box office η ταινία έχει κόψει σε 4 εβδομάδες προβολής 40.785 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 16.10 σαββατοκύριακο και Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη,

Αίθουσα 8 στις 16.40 και στις 18.40 μόνο τη Μ. Δευτέρα, και στις 17.50 το σαββατοκύριακο και τη Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη,

Αίθουσα 8 στις 19.40 καθημερινά εκτός Μ. Δευτέρας

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια – Rabbit Academy»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων, βασισμένο σε ένα κλασικό Γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.

Η ταινία μάλιστα συμμετείχε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Διάρκεια: 76 λεπτά

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων Γερμανικής παραγωγής 2022 για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι!

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στο ελληνικό box office έχει κόψει πάνω από 8.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture