Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis το μυθιστόρημα φαντασίας της Jaleigh Johnson, «Ο Δρόμος για το Νεβεργουίντερ»

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis το μ...

Είναι το επίσημο prequel της κινηματογραφικής ταινίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» - Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 30/3/2023

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το μυθιστόρημα φαντασίας της Jaleigh Johnson, «Ο Δρόμος για το Νεβεργουίντερ», επίσημο prequel της κινηματογραφικής ταινίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών».

Ο Έτζιν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με μόνα όπλα το λαούτο και τη γοητεία του. Σχεδόν. Όμως μια τυχαία συνάντηση με τη σκληρή και άγρια Χόλγκα θα τα αλλάξει όλα. Ο Έτζιν θα ανακαλύψει πως έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει μέχρι να εξιλεωθεί... και πολλά χρέη να πληρώσει. Ευτυχώς, υπάρχει και πολύς πλούτος στον κόσμο. Για να τον αποκτήσουν, ο Έτζιν και η Χόλγκα κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος: φτιάχνουν μια συμμορία. Μαζί με ένα γοητευτικό απατεώνα, τον Φορτζ, και ένα μάγο με προβλήματα αυτοπεποίθησης, τον Σάιμον, η ομάδα θα διεκδικήσει το χρυσό που της αξίζει.

Ο στόχος τους; Ο Τόρλιν ο δρακογέννητος, ένας πλούσιος εκκεντρικός μάγος που φημίζεται για την κακομεταχείριση των εργαζομένων του και τα φανταχτερά του πάρτι. Το σχέδιό τους; Να μεταμφιεστούν, να τρυπώσουν στην έπαυλη του Τόρλιν και να αρπάξουν όσο περισσότερα λάφυρα μπορούν. Ποιο είναι το πρόβλημα σ’ αυτό; Ο Τόρλιν κρύβει ένα τρομερό μυστικό – ένα μυστικό που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή όλων…

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική ιστορία του βάρδου Έτζιν, της βάρβαρης Χόλγκα και ολόκληρης της ομάδας τους στο επίσημο prequel της κινηματογραφικής περιπέτειας φαντασίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών».

Η ταινία σε σκηνοθεσία John Daley, Jonathan Goldstein ξεκινάει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 30 Μαρτίου 2023 σε διανομή από την εταιρεία Feelgood Entertainment. Στο φιλμ που αναμένεται να έρθει για προβολή & στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, παίζουν οι Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Το Dungeons and Dragons αποτελεί το πιο δημοφιλές RPG με περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες και πάνω από 1,3 δις δολάρια πωλήσεις το 2022.

Συγγραφέας: Jaleigh Johnson

Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης, Βασιλική Καρακώστα

Σειρά: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Πρωτότυπος Τίτλος: The Road to Neverwinter

Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Κάθε φίλος του DnD πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο!» – rpg.net

Κυκλοφορεί και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

*Η Jaleigh Johnson ζει και γράφει στην άγρια φύση των μεσοδυτικών πολιτειών. Το πρώτο της βιβλίο, Mark of the Dragonfly, έγινε μπεστ σέλερ των New York Times και επιλέχθηκε για την ABA Kids’ Indie Next List. Άλλα βιβλία της είναι τα The Secrets of Solace, The Quest to the Uncharted Lands, και The Door to the Lost. Έχει επίσης γράψει μυθιστορήματα για το Dungeons & Dragons: Forgotten Realms και τη Marvel. Η Johnson είναι φανατική gamer και διά βίου nerd, όπως δηλώνει. Περισσότερα για αυτή θα βρείτε στο jaleighjohnson.com.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture