Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Το "Inside" του Β. Κατσούπη με τον Γ. Νταφόε στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Το "Inside" του Β. Κατσ...

Από την Πέμπτη 9/3 έως και την Τετάρτη 15/3/2023 - Θα προβάλλεται στις 19:15 και στις 21:15

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 9/3 έως και την Τετάρτη 15/3/2023 θα προβάλλεται στις 19:15 και στις 21:15, η ταινία «Inside» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κατσούπη που προβλήθηκε λαμβάνοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια στο 73ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Στην ιδιαίτερη αυτή ταινία παίζουν ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε (Πλατούν, ο Τελευταίος Πειρασμός του Χριστού, Ο Φάρος, Στην Πύλη της Αιωνιότητας, The Florida Project), και οι Τζιν Μπέρβουτς, Ελίζα Στούικ.

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ.

Καταλληλότητα ταινίας: Κ18.

Για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας (διανομή από την εταιρεία Τulip) την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα, ήρθε στη χώρα μας ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος την επόμενη μέρα έδωσε και συνέντευξη Τύπου.

Περίληψη

Η αγωνιώδης ιστορία ενός κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος παγιδεύεται σε ένα hi-tech ρετιρέ ενός κτιρίου της Νέας Υόρκης, αφού η διάρρηξη που επιχείρησε δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί. Κλειδωμένος λοιπόν μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα, περιτριγυρισμένος από ανεκτίμητα έργα τέχνης, πρέπει να επιστρατεύσει όλη την οξυδέρκεια και την εφευρετικότητά του προκειμένου να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου.

Πρόκειται για μια Ελληνο-γερμανο-βελγική παραγωγή που επελέγη και προβλήθηκε στο τμήμα Πανόραμα του Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture