Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ε. Κούρκουλου: Στην διαμαρτυρία για τα Τέμπη – «Δεκάδες παιδιά άλλων μαμάδων δολοφονήθηκαν»

Ε. Κούρκουλου: Στην διαμαρτυρία για τα Τ...

Η ανάρτησή της

Η Εριέττα Κούρκουλου κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει και εκείνη το παρών στην μεγάλη διαμαρτυρία που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray τόνισε πως άλλαξε τα πλάνα της για χάρη όλων αυτών των ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Εριέττα Κούρκουλου κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει και εκείνη το παρών στην μεγάλη διαμαρτυρία που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray τόνισε πως άλλαξε τα πλάνα της για χάρη όλων αυτών των ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους στη φονική σύγκρουση των τρένων.

Η μακροσκελής ανάρτηση που έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου

«Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με ένα πλάνο στο κεφάλι μου. Είχα να πάω σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, στην συνέχεια να πάω τον Νίκο στον παιδικό σταθμό, να γνωρίσει τον χώρο και τις δασκάλες του και μετά να πάω στο γραφείο μου. Μόλις ήπια όμως την πρώτη γουλιά του καφέ μου και κοίταξα το παιδί μου στα μάτια, κατάλαβα ότι το πλάνο αυτό έπρεπε να αλλάξει. Έπρεπε να αλλάξει γιατί δεκάδες παιδιά άλλων μαμάδων δολοφονήθηκαν και αν δεν αλλάξουμε τα πλάνα μας για αυτό, πότε θα τα αλλάξουμε;

Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί; Δεν θα θέλαμε να τα αφήσουν όλα και να πάνε να διαμαρτυρηθούν, να κλάψουν και να απαιτήσουν με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Οι πραγματικοί υπεύθυνοι… όχι μόνο ο σταθμάρχης! Δεν χρωστάμε αυτό το ελάχιστο σε αυτές τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τα αδέρφια, τους φίλους, τις οικογένειες των νεκρών; Δεν χρωστάμε τουλάχιστον αυτό;

Δυστυχώς όμως, ενώ να περίμενα να δω ανθρώπους ενωμένους, αγκαλιασμένους, κλαμένους και ναι – θυμωμένους, είδα ανθρώπους χωρισμένους… χαμένους. Άλλοι έβριζαν το κεφάλαιο και τον ιδιωτικό τομέα, άλλοι έβγαζαν selfies και να χασκογελάνε γεμάτοι κέφι για το «στόρι». Εκεί κατάλαβα ότι τελικά φταίμε όλοι… φταίει προφανέστατα και πρώτα από όλους η κυβέρνηση! Αλλά κάπου φταίμε και εμείς» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight