Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

5 Ποδοσφαιριστές που πωλήθηκαν με αντάλλαγμα… φαγητό!

5 Ποδοσφαιριστές που πωλήθηκαν με αντάλλ...

Περίεργα... ανταλλάγματα

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες πρέπει κάθε μεταγραφική περίοδο να βγάζουν από τα ταμεία τους αρκετά χρήματα για την αγορά ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικές.

Αυτό βέβαια δεν συνέβαινε πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού υπήρξαν περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν με το αντάλλαγμα να μην είναι χρήματα αλλά φαγητό.

Ναι, καλά ακούσατε κρέας, παγωτό αλλά και μπύρες ήταν τα κάποια από τα ανταλλάγματα για την μεταγραφή των πιο κάτω 5 περιπτώσεων!
1. Hugh McLenahan – Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ – Δύο καταψύκτες παγωτού

Το 2018 οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πλήρωσαν 80εκ ευρώ στην Λέστερ για να κάνουν δικό τους τον Χάρι Μαγκουάιρ ποδοσφαιριστή που μάλλον δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα του Μάντσεστερ.
Μπορεί οι «κόκκινοι» να ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια σε αγορές ποδοσφαιριστών αλλά και προπονητών όμως κάποτε είχαν αγοράσει παίκτη προσφέροντας μόνο 2 καταψύκτες γεμάτους με παγωτό.
Το 1927 η Stockport Country αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο κλείσιμο, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να διοργανώνει μια εκδήλωση έτσι ώστε να μαζέψει κάποια χρήματα με την ελπίδα πως ο σύλλογος θα κατάφερνε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports