Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο γνωστοί Πατρινοί ηθοποιοί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι"

Δύο γνωστοί Πατρινοί ηθοποιοί στην επιτυ...

Πρόκειται για τον Γιάννη Στόλλα και τον Δημήτρη Γεωργαλά - Επίσης στη σειρά "Γλυκάνισος" του Σκάι παίζει ο Γιώργος Λογαράς

Ταλαντούχοι Πατρινοί ηθοποιοί εμφανίζονται αυτό το διάστημα σε τηλεοπτικές σειρές που έχουν κατακτήσει το κοινό. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 21/2/2023 της σειράς «Παγιδευμένοι» με την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ και τον γοητευτικό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο ρόλο ενός εισαγγελέα, είδαμε να συμμετέχει ο γνωστός Πατρινός ηθοποιός Γιάννης Στόλλας με θητεία σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου όπως οι «Φοιτητές» του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, κ.α.

Ο Γιάννης Στόλλας έχει παίξει και κατά το παρελθόν σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Επίσης όπως διαβάσαμε στην ίδια σειρά όπου παίζουν και οι Κίμων Κουρής, Παύλος Ορκόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, κ.α., σε σενάριο της Σωτηρίας Ψευτούδη και σκηνοθεσία του Γιάννη Λαπατά και με τη θαυμάσια μουσική του Στέφανου Κορκολή, μπαίνουν και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καθώς και ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς που μετά την αξιοσημείωτη παρουσία του στον «Σασμό», τώρα θα τον δούμε και στους «Παγιδευμένους» στον ΑΝΤ1, σειρά που έχει κερδίσει το δικό της, φανατικό κοινό. Όπως διαβάσαμε ο Δημήτρης Γεωργαλάς θα υποδυθεί έναν φυλακισμένο, τον Στέλιο.

Ο Γιάννης Στόλλας στο επεισόδιο που τον είδαμε, ήταν σε σκηνή δικαστηρίου σε υπόθεση επιμέλειας παιδιού όπου καθοριστική ήταν η συμβολή της Άννας (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) και του Δημήτρη Μαρκέτου (Μιχάλης Λεβεντογιάννης).

Τέλος στη σειρά του Σκάι «Γλυκάνισος» που μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παίζει και ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς κάνοντας το ρόλο ενός δικηγόρου.

Στον «Γλυκάνισο» πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Έλενα Πιερίδου, η Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Κόκλας, η Ευγενία Δημητροπούλου, κ.α.

Το επεισόδιο της σειρά "Παγιδευμένοι" μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Γιάννης Στόλλας.

Ο Γιάννης Στόλλας.

Από την παράσταση το «Καλιφόρνια Ντρίμιν...

Από την παράσταση το «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά στο «Από Μηχανής» Θέατρο. Οι Γιάννη Στόλλας, Σταύρος Καραγιάννης, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη. Φωτ. Χριστίνα Φυλακτοπούλου.

Ο Γιώργος Λογαράς.

Ο Γιώργος Λογαράς.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight