Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ο Δημήτρης προσπαθεί να βγάλει την Άννα από τη φυλακή

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ο Δημήτρης προσπ...

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1

Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος.
Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή. Η σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 30: Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να την στηρίξει. Οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως Εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη.

Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία, τα οποία ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να την χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. Τι είναι αυτό που θα βρει ο Ανδρέας και θα δώσει ελπίδες στον Δημήτρη και την Άννα;

Τρίτη 31 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 31: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν έχουν, πλέον, τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της.

Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη. Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Ποια είναι αυτή;

Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 32: Η απόφαση του Δημήτρη πέφτει σαν βόμβα. Οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά, εξοργίζουν τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της. Η Άννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της.

Στην παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη, ενώ ο Άκης ετοιμάζει μία επικίνδυνη δουλειά και θέλει να εμπλέξει και τον Θοδωρή. Θα δεχτεί ο Θοδωρής να βάλει πάλι σε κίνδυνο τον εαυτό του;

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη. Και θα φτάσει πολύ κοντά. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα. Τι απόφαση θα πάρει; Θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight