Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρης Γιακουμάτος: «Την Κατερίνα Δαλάκα την έφαγε η κακή παρέα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου»

Χάρης Γιακουμάτος: «Την Κατερίνα Δαλάκα ...

"Καλό είναι το πάθημα να γίνει μάθημα στην Ασημίνα"

Ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού μας, την Πέμπτη, με αφορμή την διπλή αποβολή στο Survivor All Star της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Επίσης, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο. 
Ειδικότερα, ο Χάρης Γιακουμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτό που λένε οι κακές παρέες! Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, έρχεσαι κοντά με κάποιους ανθρώπους.

Τώρα, εκεί που κάνετε παρέα δεν ξέρεις ο άλλος πως θα αντιδράσει ή τι θα κουβαλήσει ή στην τελική μπορεί να μη θεωρείς ότι είναι κακό αυτό που κάνει.

Οπότε θεωρώ ότι πιάστηκε η Κατερίνα σε λάθος στιγμή με λάθος άτομα. Από όσο γνώρισα εγώ την Κατερίνα Δαλάκα την πρώτη φορά που μπήκε στο Survivor, όχι μόνο δεν σκεφτόταν τέτοια πράγματα αλλά δεν την ένοιαζαν καν. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μπαίνει μέσα στον στίβο μάχης, να τα δίνει όλα και να κερδίζει. Δεν είχε και ποτέ της από πίσω ίντριγκα ή να σκεφτεί κάτι να κάνει ή να μάθει».

«Για την Ασημίνα θα πω πως όπως στρώνεις, κοιμάσαι σε αυτή τη ζωή. Καλό είναι το πάθημα να γίνει μάθημα και να παλεύουμε με τις δυνάμεις μας. Όχι με εξωτερικές δυνάμεις. Οπότε καλό είναι να βάλει μυαλό και η Ασημίνα γιατί αυτό της στοίχισε πάρα πολύ. Η Κατερίνα τα έχει καταφέρει τόσα χρόνια ενώ η Ασημίνα τώρα θα τα κατάφερνε. Πιστεύω ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη επιστρέφοντας. Είναι ένα πολύ άδικο τέλος στο παιχνίδι για την ιστορία της, τις ικανότητες της και την προσωπικότητα της».

«Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον Σώζοντα, είναι απρόβλεπτος! Είχαν μπει μαζί τρία άτομα εκείνη την περίοδο στο παιχνίδι και ήταν μαζί στο ξενοδοχείο. Η Εύη Σκαρώνη, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων. Προτίμησε λοιπόν την Εύη Σαλταφερίδου για να κάνει το ειδύλλιο του.

Πήγε, λοιπόν, ξεκίνησε να μιλάει ωραία και καλά αλλά δεν του βγήκε.

Μετά άρχισε να τις επιτίθεται γιατί είδε ότι πουλάει έτσι, στο μυαλό του, όλο αυτό το πράγμα. Καλώς ή κακώς αυτό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι, να ακούγεται και ένιωθε ότι ξεχωρίζει. Τώρα το κάνει πάλι γιατί νομίζει ότι πουλάει, στο δικό του» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χάρης Γιακουμάτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight