Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: O Χάρος για τον Βασάλο - «Ανάβει βόμβες στα κοντά φυτίλια»

Survivor All Star: O Χάρος για τον Βασάλ...

Δεν άρεσαν στον personal trainer όσα είπε ο "νέος" του παιxνιδιού

Στα χαρακώματα μοιάζει να είναι η μπλε ομάδα του Survivor All Star έπειτα από τις συνεχείς ήττες των τελευταίων ημερών.

Έτσι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 Ειδικότερα, πριν από το αγώνισμα επάθλου, ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε πως «ή ο Τάκης ή ο Κωνσταντίνος θα κάνει για εμάς τα ματσαρίσματα. Ο Κωνσταντίνος βλέπεις τους ανθρώπους που έχουν κοντό φυτίλι και σου λέει «εκεί θα μπουμπουνήσω πρώτα». Τσαφ, ρίχνει την πρώτη βόμβα και σκάει. Σκάει από εδώ, σκάει από εκεί και έχει αυτό το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπο του όσο ο Κρις του λέει, ναι το έχεις».

«Φαίνεται, παιδιά, φαίνεται αυτό. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος γελάει πραγματικά από μέσα του. Γελάει με τα μάτια όταν τα καταφέρνει, φοράει την κουκουλίτσα του έτσι σιγά σιγά και…».

«Δεν ξέρω ποιον περιέγραψε τώρα αλλά ας μιλήσουμε αντικειμενικά. Ο Τάκης και ο Σώζων χρειάζονται κάποιο φυτίλι; Δεν κατάλαβα τώρα γιατί θα με βγάλετεε εκτός» αποκρίθηκε, με νόημα ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. «Εγώ πάντως όταν μπήκα μέσα είπα, Τάκης και Σώζων είναι το δίδυμο θανάτου! Έγινε μόνο του. Ξεκινάω την ημέρα λέγοντας να συζητήσουμε για τα ματσαρίσματα και μετά φεύγω, δεν λέω κάτι άλλο. Μια λέξη λέω. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε και τι λέει, τώρα, ο Σώζων δεν με αφορά. Πάμε παρακάτω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight