Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Amy Winehouse: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της

Amy Winehouse: Οι πρώτες φωτογραφίες από...

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τη Marisa Abela

Όσο κι αν η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 27 ετών, ήδη με το ταλέντο της και τα κομμάτια που χάρισε απλόχερα στο κοινό απέδειξε πως ήταν μια μουσική ιδιοφυΐα.

Σε αυτό θα επικεντρωθεί η νέα ταινία για τη ζωή της, "Back to Black" που έχει αναλάβει η σκηνοθέτις Sam Taylor Johnson να διηγηθεί στη μεγάλη οθόνη. 

Μην ξεχνάμε πως στη σύντομη αλλά έξτρα σημαντική καριέρα της, η Winehouse είχε καταφέρει να κερδίσει 5 Grammy μόνο από το άλμπουμ της, Back to Black, στο οποίο αναφερόταν στον εθισμό της στις ουσίες αλλά και την προβληματική σχέση με τον μουσικό, Blake Fielder-Civil. Πιο αναλυτικά, η ταινία θα προσπαθήσει να αποδώσει "την ευφυΐα, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της Amy που διοχέτευε σε ό,τι κι αν έκανε".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τη Marisa Abela, η οποία λέγεται πως ενθουσίασε τους παραγωγούς και τη σκηνοθέτιδα με την ερμηνεία της, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μόλις η ταινία ολοκληρωθεί. Όπως δήλωσε η Taylor Johnson, "νιώθω ενθουσιασμένη και προσγειωμένη να έχω αυτή την ευκαιρία να μεταφέρω στο σινεμά την όμορφα μοναδική και τραγική ιστορία της Amy μέσω του πιο σημαντικού κομματιού της κληρονομιάς της, τη μουσική της. Γνωρίζω πολύ καλά την ευθύνη και θα δημιουργήσω μία ταινία που θα αγαπάμε και θα κρατάμε σαν φυλακτό για πάντα. Όπως κάνουμε με την Amy".

Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας έχουν κυκλοφορήσει, με την ηθοποιό να θυμίζει αρκετά την αδικοχαμένη ερμηνεύτρια, δεδομένου ότι είχε μία πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση. Παράλληλα, οι γονείς της Winehouse, Mitch και Janis, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι της κληρονομιάς της, δήλωσαν σε επίσημη ανακοίνωση: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Studiocanal, η Focus Features και η Monumental φτιάχνουν αυτή την ταινία για να γιορτάσουν την καταπληκτική μουσική κληρονομιά της κόρης μας, Amy, και να επιδείξουν το ταλέντο της με έναν τρόπο που αξίζει".

Πηγή: harpersbazaar

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View