Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι άντρες που «σημάδεψαν» τη ζωή της Amy Winehouse

Οι άντρες που «σημάδεψαν» τη ζωή της Amy Winehouse

"Tα δάκρυα δεν θα στεγνώσουν ποτέ για την Amy. Ήταν η αγάπη της ζωής μου…"

Μια έντονη ερωτική ζωή έζησε η Amy Winehouse. Η αδικοχαμένη τραγουδίστρια παρά τα μόλις 27 της χρόνια, είχε ερωτευτεί τόσες και είχε απογοητευτεί άλλες τόσες φορές. Τις περισσότερες, από τον Blake Fielder Civil.

Οι δυο τους, ερωτεύτηκαν με πάθος. Παντρεύτηκαν το 2007 και δήλωναν συνεχώς «ερωτευμένοι», παρά τους άγριους καυγάδες που ακολουθούσαν μετά τη χρήση ναρκωτικών και άφθονου αλκοόλ.

Ο Blake ήταν «μοιραία γνωριμία» για την 27χρονη Amy. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αποτέλεσε και την αρχή του τέλους της. Εκτός του ότι είχε καταφέρει να σημαδέψει την καρδιά και το μυαλό της, ήταν ο άνθρωπος που την μύησε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ουσίες που όταν τις κατανάλωνε –όπως η ίδια είχε παραδεχτεί-, γινόταν βίαιη και επιθετική μαζί του.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν, με το πρώην ζευγάρι «σημαδεμένο» σε πρόσωπο, χέρια και όλο του το σώμα, από τους άγριους καυγάδες και το πολύ ξύλο.

Οι γονείς τους ανησυχούσαν. Η ζώη κυλούσε κάπως έτσι. Με την Amy να μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης, να χωρίζει για λίγο και έπειτα να επιστρέφει στην αγκαλιά του Blake, για να ξαναμπεί στην περιπέτεια των ναρκωτικών. Το 2009 οι δυο τους πήραν διαζύγιο και όλα έδειχναν πως η Amy θα τα κατάφερνε να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Τότε ήταν που μπήκε στη ζωή της ο 34χρονος σκηνοθέτης Reg Travis. Εκείνος ήταν που προσπάθησε να την βγάλει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Μάταια.

Η 27χρονη τραγουδίστρια λένε πως του είχε ζητήσει να παντρευτούν. Εκείνος είχε αρνηθεί και της ζήτησε να χωρίσουν. Πίστευε πως για την  Amy δεν υπήρχε σωτηρία.

Ο χωρισμός αυτός την συνέτριψε κι άλλο. Η κακή της ψυχολογική κατάσταση έγινε ο καλύτερος σύμμαχος με τις ναρκωτικές ουσίες που την οδήγησαν στο θάνατο.

Ο Reg δεν έχει μιλήσει ακόμα για τη σχέση τους. Χλωμός και σοκαρισμένος, στάθηκε έξω από το σπίτι της Amy μόλις πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου της. Ο 29χρονος Blake από την άλλη, μέσα από τη φυλακή δήλωσε πως τα «δάκρυα δεν θα στεγνώσουν ποτέ για την Amy. Ήταν η αγάπη της ζωής μου…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight