Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tο φόρεμα της Beyoncé που κατασκευάστηκε στο Κίεβο ενώ έπεφταν βόμβες

Tο φόρεμα της Beyoncé που κατασκευάστηκε...

H Beyoncé έδωσε μια πολυσυζητημένη συναυλία στο Ντουμπάι, στο ξενοδοχείο 'Atlantis the Royal', όπου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ένα φαντασμαγορικό show.

Beyoncé  έδωσε μια πολυσυζητημένη συναυλία στο Ντουμπάι, στο ξενοδοχείο 'Atlantis the Royal', όπου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ένα φαντασμαγορικό show.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της, η σταρ άλλαξε πολλά outfits ανάμεσα στα οποία κι ένα μίνι φόρεμα σε ροζ απόχρωση με το οποίο εμφανίστηκε στο τέλος της συναυλίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το φόρεμα έστελνε ένα ηχηρό μήνυμα καθώς είχε κατασκευαστεί από τον Ουκρανό σχεδιαστή, Ivan Frolov, ιδρυτή του brand Frolov. Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής, η δημιουργία 'Fireworks' "κατασκευάστηκε στο Κίεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου και πολλών blackouts”.Το φόρεμα σε ροζ απόχρωση είχε χρυσό κορσέ και leggings διακοσμημένα με κρυστάλλους.

Εκτός από τη Beyonce και άλλες διάσημες έχουν επιλέξει ρούχα από το ουκρανικό brand που ιδρύθηκε το 2015, ανάμεσα στις οποίες η Dua Lipa, η Doja Cat και η Gewn Stefani. Με ανακοίνωσή του, ο Ουκρανός σχεδιαστής, σχολίασε πως η εμφάνιση της Beyonce "δείχνει πως ό,τι και να γίνει, τα Ουκρανικά brands συνεχίζουν να δείχνουν στον κόσμο την αντίστασή τους και την κουλτούρα τους”.

Πηγή:madamefigaro

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View