Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει έγκυος στο εξώφυλλο της Vogue

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει έγκυος στο εξώφυ...

Στο εξώφυλλο η Ελένη Φουρέιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή.

Η νέα γενιά είναι η κινητήριος δύναμη η οποία εμπνέει τη Vogue Greece Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή. Στο εξώφυλλο η Ελένη Φουρέιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή.

Η cover star ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε να χαράξει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό μετά και την τεράστια επιτυχία της στο διαγωνισμό της Eurovision που την τοποθέτησε στα διεθνή charts. Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Φεβρουαρίου και μίλησε εκ βαθέων για τον καινούργιο της εαυτό, και για το ρόλο της μητρότητας που ανυπομονεί να βιώσει. “Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο”, εξηγεί στη συνέντευξή της στον Βλάση Κωστούρο.

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα, το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 24/1. 

Η Ελένη Φουρέιρα, μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, τις αποτυχημένες εξωσωματικές, αλλά και για τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχε δηλώσει ότι είναι έγκυος ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View