Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Avatar: The Way of Water: O Kάμερον επιστρέφει με μια από τις τρεις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών

Avatar: The Way of Water: O Kάμερον επισ...

Ο Κάμερον έχει να γυρίσει ταινία 13 χρόνια

Απομένουν μόλις δύο εβδομάδες έως ότου ο Τζέιμς Κάμερον αποκαλύψει το σίκουελ «Avatar: The Way of Water», που είναι η πρώτη του ταινία μετά την κυκλοφορία του «Avatar» πριν από 13 χρόνια.

Η ταινία λέγεται ότι είναι μία από τις τρεις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών και η Disney που ανέλαβε την διανομή ελπίζει να της βγει σε καλό.


Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Guillermo del Toro) μίλησε για την ταινία για την οποία είπε ότι είναι ένα θαύμα που πρέπει όλοι να τη δουν στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη.

Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός σκηνοθέτης ντελ Τόρο αποκάλεσε το «Avatar: The Way of Water» «ένα συγκλονιστικό επίτευγμα» αφού είδε την ταινία τον περασμένο μήνα.

«Είναι γεμάτο από μαγευτικές εικόνες και επικά συναισθήματα σε επική κλίμακα», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας ότι ο Κάμερον βρίσκεται στο «απόγειο των δυνατοτήτων του».

Η διάρκεια της ταινίας είναι τρεις ώρες και 10 λεπτά, δηλαδή μεγαλύτερη κατά 30 λεπτά από την πρώτη ταινία «Avatar».

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα.

Ο σκηνοθέτης ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι μπορεί να μη σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες του franchise.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture