Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γιώργος Ντάβλας: Ερχεται 6/12 με Βερνίκου, Σωτηροπούλου και μαγευτική art de la table

Γιώργος Ντάβλας: Ερχεται 6/12 με Βερνίκο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αυθεντία των δημοσίων σχέσεων, έχει κυκλοφορήσει λεύκωμα για τη διακόσμηση και την όπερα, ραντεβού στην Αγορά Αργύρη

Την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη της Αγίου Ανδρέου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα παρουσιαστεί το πολυτελές λεύκωμα «Opera Tables» του συμπατριώτη expert των δημοσίων σχέσεων, Γιώργου Ντάβλα. Θα μιλήσουν οι καλές φίλες του συγγραφέα Μαρίνα Βερνίκου, φωτογράφος – επιχειρηματίας, Τόνια Σωτηροπούλου, ηθοποιός ενώ από την πόλη μας θα βρεθούν στο βήμα οι Αννα Μαρία Ρογδάκη, event designer και Δημήτρης Φάκαλος catering & event manager που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Ντάβλα. Θα προλογίσει και θα συντονίσει η δημοσιογράφος του thebest.gr Αντυ Μπακοπούλου.

 

Mε αφετηρία την Ερυμάνθεια της ορεινής Αχαίας, ο Γιώργος Ντάβλας είναι ένας αυτοδημιούργητος businessman, ιδρυτής του γραφείου Davlas PR. Στην πορεία του έχει αναλάβει –πλήθος εκδηλώσεων εντός και εκτός συνόρων και συναναστραφεί με διασημότητες από επιχειρηματικούς, καλλιτεχνικούς και royal κύκλους. Η πληθωρική του προσωπικότητα τον έχει κάνει να ξεχωρίσει στη δημόσια σφαίρα.

 Στο βιβλίο «George Davlas – Opera Tables» που πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επισημότητα στο κοσμοπολίτικο Μονακό, ο Γιώργος Ντάβλας συνδύασε τις αγάπες του για την όπερα και τη διακόσμηση. Μας ταξιδεύει σε μαγευτικά μέρη, σε 33 χώρες, όπου το art de la table απογειώνεται με έμπνευση το μελόδραμα. H ιδέα του ήρθε θαυμάζοντας το cofee table book «To τραπέζι του αυτοκράτορα» του θρύλου της ιταλικής couture Valentino Garavani, καθώς παρατήρησε στις εικόνες παρεμφερή σερβίτσια  με κάποια που έχει στο σπίτι του. Αποφάσισε λοιπόν να  στήσει  εντυπωσιακά θεματικά τραπέζια, με αναφορές σε 90 όπερες που λατρεύει. Οι 600 σελίδες του λευκώματος ξεχυλίζουν καλαισθησία. Στην εκδήλωση θα μιλήσει βέβαια και ο ίδιος ενώ θα υπογράψει και αντίτυπα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View