Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Bangs» δηλαδή αφέλειες και για την Κέιτ Μπλάνσετ, άρεσε πολύ το νέο της hair look

«Bangs» δηλαδή αφέλειες και για την Κέιτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 53χρονη star εντυπωσίασε στη Νέα Υόρκη αλλά όλο και περισσότερες γυναίκες κουρεύονται τώρα έτσι

Και η πολυβραβευμένη super star Κέιτ Μπλάνσετ «υπέκυψε» στην τάση με τις αφέλειες. Κουπ που λατρεύουν οι γαλλίδες και οι fashionistas ωριμότερων ηλικιών.

Τα φλας άστραψαν στη Νέα Υόρκη με το αλλαγμένο hair look της αυστραλέζας ηθοποιού και style icon. Ντυμένη με μια ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου Proenza Schouler με λοξά βολάν, εντυπωσίασε στο red carpet του νέου της φιλμ «Tar» όπου ενσαρκώνει μια μαέστρο. Μετά την Ευρώπη, ήρθε η στιγμή να προμοτάρει την ταινία στο New York Film Festival.Ομως το ανανεωμένο χτένισμά της ήταν που απασχόλησε περισσότερο τα media. Εδειχνε πολύ επίκαιρο και σύγχρονο, με αφέλειες στο μέτωπο και φιλαρισμένες τούφες γύρω από το πρόσωπό της.  

Οι αφέλειες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια δυναμικό comeback με όλο και περισσότερες γυναίκες να πειραματίζονται και να τις δοκιμάζουν. Εχουν μια νεανική αύρα και κρύβουν πιθανές ατέλειες στο πρόσωπο. Τα λεγόμενα bangs «σκίζουν» αυτή τη στιγμή ως μεγάλο hair trend. Την αλλαγή στα μαλλιά της Mπλάνσετ επιμελήθηκε ο Robert Vetica. Όμως είδαμε και την «Emily in Paris» στα νέα πολυαναμενόμενα επεισόδια με αντίστοιχο χτένισμα ενώ και η Βίκυ Καγιά στο GNTM είναι πλέον κουρεμένη έτσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View