Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: O ωραίος Μπραντ Πιτ διαλέγει τους ωραιότερους άνδρες στον κόσμο

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: O ωραίος Μπραν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο χώρο των beauty products ανέφερε τα δικά του πρότυπα ομορφιάς

Aδιαμφισβήτητος super star του σύγχρονου Χόλιγουντ και πιθανόν ο ωραιότερος άντρας της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο 58χρονος Μπραντ Πιτ είναι πιο περιζήτητος και δημοφιλής από ποτέ. Βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός αλλά και πατέρας έξι παιδιών από το γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί, τελευταία πειραματίζεται με το ντύσιμο, εισβάλει στους χώρους της μόδας και της γλυπτικής ενώ στις συνεντεύξεις του δείχνει πιο απελευθερωμένος. Ο Μπραντ γεννήθηκε στην Οκλαχόμα και έκανε ως νεαρό μοντέλο το ντεμπούτο του στο σινεμά το 1991 στην φεμινιστική ταινία «Θέλμα και Λουίζ». Σήμερα θεωρείται από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στο θέαμα.

 Μόλις ρωτήθηκε από την αμερικάνικη Vogue, με αφορμή τη σειρά προιόντων ανδρικής περιποίησης και ομορφιάς με την υπογραφή του, ποιους  stars θεωρεί πιο γοητευτικούς όλων των εποχών.  Eπέλεξε λοιπόν το μυθικό Paul Newman αλλά και τον καλό του φίλο, George Clooney.

«Ξέρετε από τον κόσμο του θεάματος επειδή είναι η δουλειά μου, αμέσως θα έλεγα τον Paul Newman. Γιατί μεγάλωσε τόσο όμορφα. Και από όλες τις αναφορές ότι ήταν ένας πολύ ξεχωριστός, δοτικός, ζεστός και αληθινός άνθρωπος. Εάν πρέπει να αναφέρω κάποιον σύγχρονο θα πρέπει να είναι ο George Clooney, επειδή γιατί όχι; Συνήθως πάντα τον βγάζω έξω και με βγάζει κι εκείνος έξω. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνω το αντίθετο για μια φορά».

Τέλος έκανε και αναφορά στην πρώην αγαπημένη του Γκουίνεθ Πάλτροου και στην life style εταιρεία της Goop. «Λατρεύω αυτό που έχει κάνει. Είναι ακόμα μια καλή φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε πάντα αυτό και ήταν κάτι πολύ δημιουργικό αυτό που έκανε. Όταν το σκέφτομαι, μάλλον ήταν η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View