Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντζελίνα Τζολί: Διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον Μπραντ Πιτ ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Tι υποστηρίζει ο ο Γιαν Βένερ

Όταν το 2005 τα δημοσιεύματα ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον, ο καλλιτεχνικός κόσμος σοκαρίστηκε. Κανείς όμως δεν ήξερε πως πίσω από την διαρροή της πρώτης κοινής φωτογραφίας των Μπραντζελίνα, κρυβόταν η ίδια η Τζολί.

Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» ο Γιαν Βένερ αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ κρυβόταν η ίδια.

Αναφέρει πως η ηθοποιός έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που θα έμενε με τον Μπραντ Πιτ στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον. Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε πληροφορία ότι η Τζολί βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Μπραντ Πιτ. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα», γράφει ο Γιαν Βένερ.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight