Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σπεύστε για προσκλήσεις! Πολυαναμενόμενο το charity gala με τη Βασιλική Καραγιάννη στην Achaia Clauss

Σπεύστε για προσκλήσεις! Πολυαναμενόμενο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Inner Wheel και Περιφέρεια σε μια super φιλόδοξη και … ενωτική βραδιά 21/9 για τα 40 χρόνια της «Φλόγας»

 Από τις πιο μεγαλεπίβολες και πληθωρικές -σε συντελεστές και οργάνωση- εκδηλώσεις του δραστήριου σωματείου Inner Wheel, το οποίο έχει συνδέσει την πορεία του με την κοινωνική προσφορά, είναι το πολυαναμενόμενο, επετειακό charity gala την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στην Achaia Claus υπέρ της «Φλόγας». Με guest star την κοσμογυρισμένη πατρινή σοπράνο και πρωταγωνίστρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βασιλική Καραγιάννη, πλαισιωμένη από τον εκλεκτό πιανίστα Δημήτρη Γιάκα και την αισθαντική Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θ. Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, θα γιορταστούν τα 40 χρόνια του συλλόγου γονιών και παιδιών με καρκίνο «Φλόγα». Τη βραδιά στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την πρόεδρο του Inner Wheel Μαρία Ασημακοπούλου να την χαρακτηρίζει «όνειρο που γίνεται πράξη».

 Μαγευτικό σκηνικό θα είναι δίχως άλλο το παραμυθένιο οινόκαστρο της Αχάια Κλάους. Η vintage σαγήνη του φημισμένου πανελλαδικά χώρου θα σμίξει με την υπέροχη, «χρωματιστή» φωνή της Βασιλικής αλλά και το πιάνο, τα μαντολίνα, τις μάντολες και τις κιθάρες. Προμηνύεται βέβαια αθρόα ανταπόκριση της πατραικής κοινωνίας, καθώς το να στέκεσαι δίπλα σε μικρά παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, ενώνει άπαντες και γλυκαίνει τις ψυχές.

Οι κυρίες του Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου

Οι κυρίες του Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου

Tαυτόχρονα τo καλλιτεχνικό status του event είναι αδιαμφισβήτητο. Η Βασιλική Καραγιάννη είναι μια υψίφωνος για την οποία καμαρώνει η περιοχή μας. Πρόκειται για ερμηνεύτρια που έχει χειροκροτηθεί σε Κάρνεγκι Χολ, Βασιλική Οπερα του Λονδίνου και Σκάλα του Μιλάνου και βέβαια σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Μεγάρου Μουσικής και σημαντικών φεστιβάλ εντός και εκτός συνόρων. Στην Πάτρα καταφθάνει ενώ ετοιμάζεται να υποδυθεί για πρώτη φορά τη Γλαύκη, στην όπερα «Μήδεια» του Κερουμπίνι, σε μία συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την φημισμένη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης. Θα μας τραγουδήσει άριες από δημοφιλείς όπερες στο πρώτο μέρος του προγράμματος και ελληνες συνθέτες στο δεύτερο. Εκπροσωπώντας δυναμικά τον κόσμο της όπερας, ομολογεί πως τη στενοχωρεί που το «στολίδι» του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων στην Πάτρα δεν είναι ευρύτερα γνωστό για τη λυρική του προιστορία και που σήμερα δεν συνεχίζεται αυτή η παράδοση στο εμβληματικό αυτό μνημείο.

 

 

*Μην αγνοήσετε αυτό το ραντεβού με τον ανθρωπισμό και την τέχνη! Ειδικά τώρα, μετά την περίοδο του κορωνοιού, πρόκειται για  ένα εγχείρημα μεγάλου μεγέθους. Οι προσκλήσεις στοιχίζουν 20 ευρώ και διατίθενται ήδη από τα καταστήματα: Ασημακόπουλος- Ανατόλια, Γωνιά του Βιβλίου και οπτικά Καραμούζης, θα πωλούνται όμως και στην είσοδο της Αχάια Κλάους τη βραδιά της εκδήλωσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View