Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ερωτικό Vogue cover ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λόγω «Maestro», σκηνικό η Σιάτιστα Κοζάνης!

Ερωτικό Vogue cover ο Χριστόφορος Παπακα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποζάρει με το super model Sara Grace Wallerstedt, παριστάνουν τα στάδια μιας σχέσης ντυμένοι με Bottega Veneta

Τίτλο «Love» θα έχει το εξώφυλλο της ελληνικής Vogue (4/9 με την Καθημερινή) και κεντρικό πρόσωπο το Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος επιστρέφει με υψηλές προσδοκίες στην τηλεόραση. Με αφορμή τη σειρά «Maestro» δίνει μια μεγάλη συνέντευξη, αναλαμβάνοντας τριπλό ρόλο στο τεύχος, ως φωτογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του θέματος.

Στο πλευρό του θα δούμε την καλλονή  Sara Grace Wallerstedt, με την οποία  παρουσιάζουν μια ερωτική ιστορία με ρομαντισμό, πάθος αλλά και πόνο, βιώνοντας όλα τα στάδια μιας σχέσης. «Αγάπη. Η μήπως αγάπη με ερωτηματικό; Είτε μπροστά, είτε πίσω από την κάμερα ο Χριστόφορος Ππακαλιάτης ήταν πάντα μαέστρος των συναισθημάτων. Η ομάδα της Vogue Greece ταξίδεψε στην γραφική Σιάτιστα Κοζάνης για ένα ατμοσφαιρικό fashion editorial που γεννά συναισθήματα και μας κάνει να αναλογιστούμε την δύναμη του έρωτα» ανακοίνωσε το περιοδικό στο διαδίκτυο.

« Όλα ξεκινάνε από έναν έρωτα. Και με όχημα αυτόν μπορείς να θίξεις θέματα που δύσκολα προσεγγίζονται και απασχολούν όλους τους ανθρώπους, όλων των κοινωνιών» περιγράφει ο δημιουργός στον Βλάση Κωστούρο. «Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι αφιερωμένο στην αγάπη, την οικειότητα, τον έρωτα, τα συναισθήματα και την απουσία όλων αυτών» γράφει η αρχισυντάκτρια της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου.

*Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο αρχοντικό Δόλγκηρα φορώντας Bottega Veneta fall- winter 2022-2023.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View