Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το γυρισμένο στην Ελλάδα "Τρίγωνο της Θλίψης" κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου

Το γυρισμένο στην Ελλάδα "Τρίγωνο τ...

Το φιλμ του Σουηδού Ruben Östlund τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών

Η ταινία «Το Τρίγωνο της Θλίψης – Triangle of Sadness» που τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood και την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Μάλιστα ήταν ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας του 48χρονου Σουηδού σκηνοθέτη Ruben Östlund (είχε τιμηθεί και για την ταινία «Το Τετράγωνο» το 2017 ενώ το 2014 είχε γυρίσει την ταινία με τίτλο «Ανωτέρα Βία» που στην Πάτρα πρόβαλλε η Κινηματογραφική Λέσχη).

«Το Τρίγωνο της Θλίψης» αναμένεται με ιδιαίτερο, ξεχωριστό ενδιαφέρον από το ελληνικό κοινό μιας και γυρίστηκε στη χώρα μας.

Μία αχαλίνωτη σάτιρα για τους ρόλους και τις κοινωνικές τάξεις, που στέλνει το διεθνές cast της από τη χλιδή μίας πολυτελούς κρουαζιέρας στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι με τη Χιλιαδού της Εύβοιας να γίνεται το φόντο για το τρίτο μέρος αυτής της αξέχαστης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια γυρίσματα έγιναν και στην γειτονική Ηλεία.

Σενάριο / Σκηνοθεσία: Ruben Östlund.

Πρωταγωνιστούν οι: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Zlatko Burić, Jean-Christophe Folly, Iris Berben, Dolly De Leon, Sunnyi Melles, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Arvin Kananian, Carolina Gynning, Ralph Schicha.

Διάρκεια: 149 λεπτά.

Πρόκειται για το Αγγλόφωνο κινηματογραφικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη Ruben Östlund, και μετά την Ελλάδα το φιλμ προγραμματίζεται να βγει στη Γαλλία στις 28/9, στις ΗΠΑ στις 7/10, στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 28/10 και στη Γερμανία στις 13/10.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture