Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: «Μαζί ξανά» επί σκηνής η Ηρώ και η Ελένη Πέτα

Πάτρα: «Μαζί ξανά» επί σκηνής η Ηρώ και ...

20 χρόνια μετά την 1η τους συνεργασία, οι δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες βρίσκονται «μαζί ξανά» επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές τους επιτυχίες

Δύο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες που ξανασυνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο χειμώνα, η Πατρινή Ηρώ Λεχουρίτη και η Ελένη Πέτα, αναμένεται να έρθουν για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Δύο κορίτσια που έγιναν γυναίκες, μοιράστηκαν πολλές «κοινές» στιγμές χαράς, επιτυχίας και γεύτηκαν την αποδοχή και την αγάπη των ανθρώπων, βρίσκονται και πάλι  «μαζί ξανά» επί σκηνής!

Μετά από αλλεπάλληλες, επιτυχημένες εμφανίσεις τον περασμένο χειμώνα, συνεχίζουν με μια ιδανική «συνύπαρξη» και για την νέα καλοκαιρινή περίοδο.

Ο λόγος για την Ηρώ και την Ελένη Πέτα.

Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, με ξεχωριστές προσωπικότητες καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια σχέση μεταξύ τους, αλλά και με το κοινό ώστε να μη μιλάμε μόνο για μια ακρόαση, αλλά για μια ουσιαστική ανταλλαγή συναισθημάτων.

Σε αυτή την άγρια εποχή η επανένωση σε ανθρώπινο επίπεδο είναι ένα θαύμα. Και εάν αυτό το θαύμα συνοδεύεται με μουσική και ερμηνευτές όπως την Ηρώ και την Ελένη, τότε αξίζει.

Είκοσι (20) χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες βρίσκονται «μαζί ξανά» επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές τους επιτυχίες, στην ευρεία γκάμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και σε κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, δημιουργώντας μια «διάθεση» που ενισχύει τη συνύπαρξη και την ανταλλαγή συναισθημάτων.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι φίλοι και συνεργάτες, καθώς μόνο όταν σε συνδέουν συναισθήματα μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Νίκη Κατσιμπίρη– κλαρινέτο, σαξόφωνο

Μάκης Τσαγκαλίδης  – πλήκτρα

Δημήτρης Βεργίνης– κιθάρα

Μάνος Λούτας – μπάσο 

Γιάννης Καλκάνης – τύμπανα.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ώρα έναρξης 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 15€ χωρίς ποτό στον πολυχώρο Ban Yan, Πάροδος Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου.

Τηλ. Κρατήσεων: 2613.025.937

*Προπώληση εισιτηρίων στη Γωνιά του βιβλίου, Αγίου Νικολάου 32.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture