Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηρώ και η Ελένη Πέτα ξαναέσμιξαν στη σκηνή 20 χρόνια μετά την 1η τους συνεργασία

Η Πατρινή Ηρώ και η Ελένη Πέτα ξαναέσμιξ...

Και πήγαν και καλεσμένες στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια "Δυνατά" στην ΕΡΤ1 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Η Πατρινή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ηρώ Λεχουρίτη ξανασυνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, σ’ ένα πρόγραμμα που ονόμασαν «Μαζί ξανά» και ομολογουμένως έμοιαζε σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Οι δυο τους ξανάσμιξαν στην σκηνή είκοσι χρόνια μετά και άφησαν το στίγμα τους μ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με δικά τους κομμάτια που έχει αγαπήσει το κοινό.

Οι δύο ερμηνεύτριες ήταν και καλεσμένες όπως είδαμε του Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1 την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και αναφέρθηκαν στο τότε και στο σήμερα. Η Ηρώ, συνέντευξη της οποίας φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή Ελένη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, αναφέρθηκε στην πρώτη της επαφή με το τραγούδι όταν ήταν πολύ μικρή αλλά και στην «χημεία» της και σχέση φιλίας και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ της ιδίας και της Ελένης Πέτα. Οι δυο τους συγκαταλέγονται στις καλλιτέχνιδες που άρχισαν να γίνονται γνωστές στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του ’90 και συνεχίζουν ακολουθώντας μία αξιοσημείωτη πορεία να είναι στην πρώτη γραμμή. Η Ηρώ είναι και εξαιρετική πιανίστα ενώ η Ελένη Πέτα αποκάλυψε πως μικρή έπαιζε βιολοντσέλο.

Η Ηρώ μεγαλώνει μόνη της το γιο της Γιώργο, ο οποίος έδωσε το περασμένο καλοκαίρι πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να περάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Βιοτεχνολογίας ενώ και η Ελένη Πέτα έχει κάνει την δική της οικογένεια και είναι μαμά.  

Δείτε βίντεο στην σελίδα της Ηρούς στο facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight