Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται από την Πέμπτη 17/2 στο Πάνθεον το φιλμ μυστηρίου "Θάνατος στον Νείλο"

Συνεχίζεται από την Πέμπτη 17/2 στο Πάνθ...

Η ταινία με τον Κένεθ Μπράνα ως Ηρακλή Πουαρό και την Γκαλ Γκαντότ, τράβηξε το ενδιαφέρον των σινεφίλ

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα από την Πέμπτη 17/2 έως και την Τετάρτη 23/2/2022 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη, στην Πάτρα η προβολή της ταινίας αστυνομικού μυστηρίου «Death on the Nile – Έγκλημα στον Νείλο» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα.

Ώρες προβολής: 19:15 και 21:30.

 «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κένεθ Μπράνα, Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Αλί Φαζάλ, Ντόουν Φρεντς, Γκαλ Γκαντότ, Άρμι Χάμερ, Ρόουζ Λέσλι, Έμα Μακέι, Σόφι Οκονέντο, Τζένιφερ Σάουντερς, Λετίσια Ράιτ.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: Μυστηρίου

Στην ταινία «Έγκλημα στον Νείλο», βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017, ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τους ύποπτους της ιστορίας υποδύονται οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του: Tom Bateman, η 4 φορές προτεινόμενη για Oscar, Annette Bening, ο Russell Brand, η Wonder Woman, Gal Gadot, ο Armie Hammer, κ.α.

Η ταινία με 66% στο rotten tomatoes πήρε την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office με 13 εκατ. δολάρια (συν άλλα 21 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο) ενώ στις Ελληνικές αίθουσες στο ξεκίνημα της, την περασμένη εβδομάδα έκοψε πάνω από 30.000 εισιτήρια σε 126 αίθουσες.

ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ SELF-TEST 24 ΩΡΩΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture