Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ μυστηρίου "Έγκλημα στο Νείλο" του Κένεθ Μπράνα από 10/2 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Το φιλμ μυστηρίου "Έγκλημα στο Νείλ...

Πρόκειται για το ριμέικ του φιλμ του 1978 που βασίζεται στην πολυδιαβασμένη ιστορία αστυνομικού μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον που λειτουργεί ως κινηματογραφική τη νέα σινε-εβδομάδα, από την Πέμπτη 10/2 έως και την Τετάρτη 16/2/2022 θα προβάλλεται στις 19:15 και στις 21:30 η ταινία «Έγκλημα στο Νείλο – Death on the Nile» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα, ο οποίος είναι υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ με την «προσωπική», αυτοβιογραφική ταινία του «Belfast».

Στο ριμέικ του «Έγκλημα στο Νείλο» της Αγκάθα Κρίστο, παίζουν ο ίδιος ο Κένεθ Μπράνα στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, και οι Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Αλί Φαζάλ, Ντόουν Φρεντς, Γκαλ Γκαντότ, Άρμι Χάμερ, Ρόουζ Λέσλι, Έμα Μακέι, Σόφι Οκονέντο, Τζένιφερ Σάουντερς, Λετίσια Ράιτ.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: Μυστηρίου

Στην ταινία «Έγκλημα στο Νείλο» που κάνει επιτέλους πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας και των ΗΠΑ, βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία «Έγκλημα στο Νείλο» επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017, «Έγκλημα στο Orient Express», με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar, Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τους ύποπτους της ιστορίας υποδύονται οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του: ο Tom Bateman, η τέσσερις φορές προτεινόμενη για Oscar Annette Bening, ο Russell Brand, η Wonder Woman - Gal Gadot, ο γοητευτικός Armie Hammer, η Sophie Okonedo, κ.α.

Ο Κένεθ Μπράνα είναι υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ ως συμπαραγωγός της ταινίας "Belfast" καθώς και στις κατηγορίες του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και της σκηνοθεσίας. Συνολικά η ταινία «Belfast» που προβλήθηκε για 2 εβδομάδες στο Πάνθεον έως και 9/2, έλαβε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

«Το σαρωτικό, κομψό όραμα του Ken για αυτή την κλασική ιστορία αξίζει να προβληθεί στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη», δήλωσε ο πρόεδρος της παραγωγής των 20th Century Studios, Steve Asbell προσθέτοντας πως «είμαστε τόσο περήφανοι για αυτήν την ταινία, το λαμπρό cast μας και την εκπληκτική δουλειά που οδήγησε στην προβολή του Death on the Nile. Γνωρίζουμε ότι το κοινό ανυπομονεί να ζήσει την επόμενη περιπέτεια του Ηρακλή Πουαρό και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον Ken καθώς δανείζει το αριστοτεχνικό όραμα αφήγησης στη νεότερη ταινία σε αυτό το διάσημο franchise».

*ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ, Δημ. Γούναρη και Κανακάρη,

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ SELF-TEST 24 ΩΡΩΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture