Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι ταινίες "Έγκλημα στον Νείλο" και "Moonfall" από 17/2 στο γειτονικό Αίγιο

Οι ταινίες "Έγκλημα στον Νείλο"...

Στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων

Με δύο ταινίες συνεχίζει τις προβολές του ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» στο γειτονικό Αίγιο από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.  Άλλο ένα μυστήριο καλείται να λύσει ο διάσημος ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουαρό στην εντυπωσιακή ταινία «Έγκλημα στο Νείλο» σε σκηνοθεσία του Κάνεθ Μπράνα με τον ίδιο στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό. 

Ακόμα με πρωταγωνίστρια την Χάλι Μπέρι, η αγωνιώδης διαστημική περιπέτεια “Moonfall”  του Ρόλαντ Έμεριχ έρχεται για να συναρπάσει τους σινεφίλ.

«Έγκλημα στο Νείλο -Death on Nile»

Στην ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο. Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η νέα αυτή ταινία Εεπανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Πρωταγωνιστούν: Γκαλ Γκαντότ, Κένεθ Μπράνα, Ανέτ Μπένινγκ, Άρμι Χάμερ, Τομ Μπέιτμαν, κ.α.

Διάρκεια: 127 λεπτά

Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες το 4ήμερο 10-13/2/2022 η ταινία έκοψε κοντά στα 30.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Στο Αμερικάνικο box office επίσης το «Έγκλημα στο Νείλο -Death on Nile» πήρε πρωτιά το 3ήμερο 11-13/2 φτάνοντας τα 12,8 εκατ. δολάρια συν ακόμη 20,7 από τον υπόλοιπο κόσμο.

“Moonfall - Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού”

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Πρωταγωνιστούν οι: Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μάικλ Πένα.

Διάρκεια: 130 λεπτά

Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Το «Moonfall» στις Ελληνικές αίθουσες έχει κόψει σε 11 μέρες προβολής γύρω στα 10.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Στο Αμερικάνικο box office σε 10 μέρες έχει φτάσει τα 15,2 εκατ. δολάρια συν άλλα περίπου 5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

19:00: Moonfall (Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού)

21:30: Έγκλημα στο Νείλο (Death on Nile).

Από την Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

19:00: Έγκλημα στο Νείλο (Death on Nile)

21:30: Moonfall (Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού).

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture