Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

The End: Aνεπανάληπτη fashion princess, η Carrie σκορπά τις στάχτες του Big στο Παρίσι

The End: Aνεπανάληπτη fashion princess, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το iconic couture φόρεμα Valentino με τα φούξια γάντια και η τσάντα πύργος του Αιφελ ως τεφροδόχος επιβεβαιώνουν πως παραμένει μια και μοναδική

Μεγάλος «ντόρος» με τη γλυκόπικρη σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του Just LikeThat καθώς το αμίμητο style της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεπερνά την όποια πλοκή. Ωριμη, χήρα αλλά πάντα με τη μόδα στο DNA της, η Carrie εμφανίζεται στη γέφυρα Pont des Arts του Παρισιού που διασχίζει τον ποταμό Σηκουάνα, εκεί όπου είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Mr. Big στα παλιότερα, νεανικά επεισόδια. Στο απίστευτα ρομαντικό αυτό μέρος σκορπίζει τις στάχτες του μεγάλου της έρωτα και συζύγου της, έτοιμη για μια νέα ζωή. Και σε αυτή τη στιγμή βέβαια φοράει μια μοναδική τουαλέτα με υπέροχο styling.Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματα της σειράς, μια έξωμη custom made δημιουργία Valentino, βασισμένη σε σχέδιο της couture collection του 2019, σε έντονο πορτοκαλί. Αξεσουάρ ψηλά γάντια σε έντονο φούξια και μια τσάντα «πύργος του Αιφελ» που είχε ξαναφορέσει η ηρωίδα βολτάροντας με τον Big στη γαλλική πρωτεύουσα. Μια τσάντα έργο τέχνης του Timmy Woods που η αξία της φθάνει τα 4.500 δολάρια.  Μάλιστα αυτό το εκκεντρικό κομμάτι χρησιμοποιείται ανατρεπτικά ως τεφροδόχος. Η εικόνα συμπληρώνεται από εντυπωσιακό κότσο με πλεξούδες.

Η chief operating officer των brands της SJP, Alyssa Arminio, καθώς και η ίδια η ηθοποιός ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πληθώρα φωτογραφιών από το look. Η   Molly Rogers, η σχεδιάστρια κοστουμιών που συνεργάστηκε με την 56χρονη Σάρα Τζέσικα  τόνισε πως με το που είδε το εν λόγω φόρεμα δεν θέλησε να δοκιμάσει τίποτε άλλο («Look no more» της είπε συγκεκριμένα.) Στην πολυσυζητημένη σκηνή αναφέρθηκε και ο  Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, εκτελεστικός παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του And Just Like That λέγοντας «Το Παρίσι είναι για ένα όνειρο, είναι για μια επιστροφή. Το όνομα του επεισοδίου είναι «Seeing the Light». Πρόκειται για το φως, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την επιστροφή στο πιο μαγικό μέρος στην καρδιά της, εκτός από τη Νέα Υόρκη». Τελικά, μετά από πολλά αντιφατικά σχόλια που δέχθηκε η συνέχεια του Sex & the City αλλά και τις κατηγορίες σεξουαλικής φύσης κατά του Κρις Νορθ, τελικά το δυνατό χαρτί που επιβιώνει είναι η μόδα σε κορυφαίες της εκδοχές.

 

Valentino Haute Couture 2019

Valentino Haute Couture 2019

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View