Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ...

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Μεγάλη Δευτέρα η εκδήλωση «ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ» στον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Σε μία μουσική σύζευξη η Μικτή Χορωδία Καθολικού Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Σινιγάλια με την Έλενα Φέντκο στο αρμόνιο και την συμμετοχή 34 χορωδών και η Nevada Union High School Concert Choir υπό την διεύθυνση του μαέστρου Rod Baggett και την συμμετοχή 45 νέων χορωδών ηλικίας 16-18 ετών συναντήθηκαν επί σκηνής σε μία μουσική σύζευξη που εξύμνησε το ανθρώπινο και το Θείο δράμα, μέσα από τραγούδια, ύμνους και ψαλμούς από όλο τον κόσμο.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Πάτρας κ. Ανδρέας Δ. Ανδριόπουλος τίμησε την Nevada Union High School Concert Choir απονέμοντας στον κ. Rod Baggett αναμνηστικό δίπλωμα μετά περγαμηνής και το μετάλλιο του Οργανισμού για την συμμετοχή της χορωδίας στις εκδηλώσεις του επετειακού 30ου Φεστιβάλ Πάτρας 2011.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο μαέστρος κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Ορφέα κ. Γιάννης Χριστόπουλος, ο μαέστρος κ. Βίκτωρας Νικολάου, η καθηγήτρια πιάνου κα Ουρανία Νικολοπούλου, ο ιατρός-λογοτέχνης κ. Σπύρος Παπουτσάκης, πολλά μέλη χορωδιών από την Πάτρα, πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές, νέοι και νέες, μαθητές από σχολείο των Καλαβρύτων, ο Έφορος δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού κ. Δημήτρης Νικολάου και πολλές φίλες και φίλοι της μουσικής.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Cruise Club Holidays και την Μικτή Χορωδία του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View